ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: “Θα είμαι στην Λαμία για την πρώτη νίκη του Άρη”!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε για την πορεία της ομάδας κι αναφέρθηκε στην απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τον Άρη είπε:

Τα πρώτα βήματα που έδειξε η ομάδα και η εικόνα της είναι καλοί οι ποδοσφαιριστές. Στο παιχνίδι με την Λάρισα που το είδα από κοντά δεν μπόρεσες να βγάλεις πολλά συμπεράσματα γιατί το γήπεδο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Η ομάδα δείχνει ότι έχει εικόνα νικητή και μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει το ματς είτε εύκολο είτε δύσκολο και αυτό έχει ξεκινήσει από τα φιλικά και θα έχει και συνέχεια. Δείχνει ότι έχει σταθερότητα στην άμυνα. Είναι σημαντικό γιατί οι ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι παίζουν για την ομάδα και την φανέλα και έχουν κάνει καλό σύνολο. Αυτό θα χρειαστεί γιατί φέτος θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Φέτος όλοι βοηθάνε τον προπονητή και δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Η διοίκηση και ο πρόεδρος είναι κοντά στην ομάδα και νομίζω βοηθάνε και τον προπονητή.

Για το τι περιμένει από τον Άρη είπε:

Ο Άρης είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Είναι ένας από τους 5 μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα στις 5 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά επειδή έχει πονέσει πολύ τα τελευταία χρόνια ο φίλαθλος κόσμος του Άρη ελπίζω θα κάνει την υπομονή να βλέπει την ομάδα του να χτίζεται σιγά σιγά. Ο κόσμος ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και θέλει λίγη υπομονή για να φτιαχτεί ένας κορμός. Θα είναι άλλα τα έσοδα και θα βοηθηθεί ο πρόεδρος. Με μία καλή εικόνα εννοείται δεν μας χαλάει να είμαστε μπροστά στην βαθμολογία.

Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα κατάλαβαν ότι είτε παίζουν εντός ή εκτός έδρας με τον κόσμο του Άρη θα είναι σαν να παίζουν στην έδρα τους.

Για την απαγόρευση μετακίνησης είπε:

Αυτό είναι τραγικό. Λέμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο και πάμε 100 βήματα πίσω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον αδικεί πολύ αυτό τον Άρη γιατί έχει δείξει καλό παράδειγμα. Η ομάδα του ποδοσφαίρου είναι να υπάρχουν μετακινήσεις αλλά πάμε πίσω. Εγώ πάντως θα είμαι εκεί στο γήπεδο της Λαμίας και θα περιμένω να δω την πρώτη νίκη.

Για το πως βλέπει το Λαμία- Άρης είπε:

Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά με την εικόνα που έδειξε ο Άρης στα φιλικά πιστεύω θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι μία βοήθεια και ένα καλό ξεκίνημα. Όταν παίζεις με αυτή την φανέλα πας για την νίκη.

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον από τους νέους παίκτες είπε:

Είμαι Σαββατογεννημένος, δεν θέλω να πω πολλά. Αυτό που θα πω είναι ότι θα είμαι και εγώ στην Λαμία.

To Top