ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: “Κάποιοι δεν θέλουν τον Άρη ψηλά, χαλάει την… πιάτσα”!

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε για την φετινή προσπάθεια του Άρη, ενώ θυμήθηκε και το… θρίλερ στο Χαϊδάρι.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά για το σημερινό ματς ανέφερε:

Με μία νίκη ο Άρης σφραγίζει την Ευρώπη, κάτι που αξίζει πάρα πολύ. Έχει καλή ομάδα, καλό σύνολο και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης έχει αλλάξει εικόνα σαν ομάδα, είναι μία ομάδα εκεί που αξίζει να είναι, είναι μία ομάδα που όποιον και να έχει αντίπαλο τον κοιτάει στα μάτια.

Και τον Ολυμπιακό να έχει αντίπαλο στην καλή του μέρα τον κερδίζει και εύχομαι να τον κερδίσει και να κλειδώσει την Ευρώπη.

Για το ότι ο Άρης έχει την κατάσταση στα χέρια του:

Πολλές φορές θυμάμαι να παίζουμε παιχνίδι εμείς, να θέλουμε να κερδίσουμε αλλά να περιμένουμε και άλλα αποτελέσματα. Ο Άρης έχει φτάσει στο σημείο να έχει τις καταστάσεις στα χέρια του. Όπως ξέρουμε ο Άρης ποτέ δεν παίζει με έναν αντίπαλο. Πολλές ομάδες δεν τον θέλουν τον Άρη γιατί ξέρουν ότι θα μπορέσει να τους πληγώσει.

Για τις κουβέντες που έγιναν για πρωτάθλημα και αν είναι υπερβολικές:

Δεν υπάρχει άλλος κόσμος που έχει ζήσει τέτοιες πίκρες και τέτοιες δοκιμασίες, θυμάμαι ότι ακόμη και στα δύσκολα ο κόσμος ήταν πάντα δίπλα μας, παίζαμε στο Χαϊδάρι και νομίζαμε ότι παίζουμε στο Χαριλάου.

Μετά από όσα έχει περάσει, από όσες φορές έχει στηρίξει την ομάδα ο κόσμος είναι λογικό να έχει θέσει τον πήχη ψηλά.

Για το αν μπορούσε φέτος ο Άρης να πάρει πρωτάθλημα:

Φέτος ο Άρης δεν μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα, είναι δύσκολο αυτό να γίνει από την μία χρονιά στην άλλη. Υπάρχει ένα καλό σύνολο, υπάρχουν καλοί παίκτες αλλά δεν πρέπει να υπερβάλουμε. Μέσα σε λίγο χρόνια έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα από τον Καρυπίδη.

Βλέπουμε ότι ο Άρης βελτιώνεται, ότι φέρνει συνέχεια καλύτερους παίκτες, τα πράγματα πάνε μόνο προς το καλύτερο.

Για τον Μήτρογλου:

Είναι μια επένδυση, αν τον κρατήσεις του χρόνου θα είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Φέτος ξέραμε ότι δύσκολα θα προσφέρει.

Για το κομμάτι των μεταγραφών:

Μου αρέσει ότι ο Άρης κρατάει τον κορμό, αυτό δείχνει ότι γίνονται λίγα αλλά σωστά βήματα, αυτό φάνηκε και πέρυσι, φάνηκε και φέτος.

Για τον Καρυπίδη:

Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να ήταν… τρελός για να μας πάρει. Να ρίξεις λεφτά στην Γ’ Εθνική για να την ανεβάσεις την ομάδα χωρίς έσοδα και το ίδιο στην Β’ Εθνική.

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος φαίνεται ότι δεν πήρε τον Άρη για να βγάλει χρήματα, ίσα-ίσα έχει βάλει χρήματα. Ήταν μάλιστα άτυχος γιατί έπεσε πάνω στον κορωνοϊό.

Και πάλι όμως βάζει το χέρι στην τσέπη, γίνονται σωστές και ακριβές μεταγραφές οι οποίες βοηθάνε την ομάδα.

Για τον Μάντζιο:

Είναι ένας προπονητής που μου αρέσει. Ένας Έλληνας προπονητής που πέρασε από την ομάδα και ξέρει την δυναμική του Άρη. Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν και χαίρομαι που υπάρχει το Ελληνικό στοιχείο.

Για το Χαϊδάρι-Άρης:

Ήταν μία τρελή μέρα, ο κόσμος ταξίδεψε για ένα παιχνίδι β’ ΕΘνικής από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Όταν έβαλα την ισοφάριση έσπασα το χέρι μου χτυπώντας την πινακίδα και δεν το κατάλαβα μέχρι να τελειώσει το ματς.

To Top