ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: “Κρύο το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο-Θα σηκώσουμε το κύπελλο με μάσκες και με γάντια”

O Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, για τις άδειες κερκίδες και το κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για την πανδημία ανέφερε:

Είμαι αισιόδοξος ότι περάσαμε τα πολύ δύσκολα. Ο κόσμος είναι πολύ φοβισμένος, το βλέπω και με τα μαγαζιά που έχω. Είναι λογικό όμως, σιγά-σιγά θα γίνουν όλα. Θέλει υπομονή και πίστη.

Για το ότι έρχονται παιχνίδια χωρίς κόσμο:

Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το είχα ζήσει στην Β’ Εθνική που ήμασταν τιμωρημένοι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, και ένα παραπάνω όταν παίζεις στον Άρη, μία ομάδα που έχει γεμάτο γήπεδο και δύναμη της είναι ο κόσμος.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο, και για τους ποδοσφαιριστές. Το να βλέπεις άδειες κερκίδες είναι κάτι τελείως διαφορετικό και ασυνήθιστο. Πρέπει και οι προπονητές να βρούν τα “τρικ” για να ανεβάσουν τους παίκτες.

Είναι κρύο πράγμα, ιδίως όταν μιλάμε για τον Άρη που ο κόσμος δεν έχει αφήσει ποτέ τους ποδοσφαιριστές μόνους τους. Αυτό φυσικά είναι καλό για τον αντίπαλο.

Για το πως αντιμετώπιζε εκείνος το παιχνίδια που δεν είχαν κόσμο:

Έπρεπε να μπεις συγκεντρωμένος, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι επίσημο ματς. Είναι ένα κρύο πράγμα. Θυμάμαι εκείνα τα παιχνίδια νιώθαμε ότι είναι ένα φιλικό χωρίς κόσμο.

Για το πως θα επιστρέψουν οι παίκτες:

Το καλό είναι ότι ήταν για όλες τις ομάδες το ίδιο. Γιατί το να βγει ένας επαγγελματίας για μία εβδομάδα το να προσαρμοστείς ήταν δύσκολο. Το καλό λοιπόν είναι ότι είναι για όλους το ίδιο.

Κατά τα άλλα θα είναι κάτι τελείως άγνωστο, δεν ξέρω πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να κρατήσουν την φυσική κατάσταση.

Για τον Βαγγέλη Πανταζή:

Είναι φίλος και πολύ καλός άνθρωπος που έχει βοηθήσει πολύ τους ποδοσφαιριστές. Τον παίρναμε τηλέφωνο οποιαδήποτε στιγμή, για να μην ρισκάρουμε, για ότι συμβεί. Ήταν ψυχολόγος για 30 παιδιά.

Για την ομάδα:

Ο στόχος είναι το κύπελλο. Αυτός είναι φέτος ο στόχος αλλά και η ευκαιρία. Το περιμένει πάρα πολύ ο κόσμος και το θέλει πάρα πολύ. Αξίζει αυτός ο κόσμος επιτέλους να πάρει έναν τίτλο.

Για το αν θα πρέπει να επιτραπεί να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα:

Νομίζω ναι. Αφού το έχουν επιστρέψει στους επαγγελματίες και στα καφέ, μία παραπάνω στο γήπεδο που είναι και ανοιχτός χώρος. Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν άδεια καρεκλάκια βέβαια.

Είναι δύσκολο και οικονομικά. Μιλάμε για άδειες κερκίδες άρα και άδεια ταμεία.

Για το ότι βρέθηκε με τον Δημήτρη Ανάκογλου:

Όποτε περνάει από Θεσσαλονίκη βρισκόμαστε και τα λέμε. Είχαμε συνεργαστεί στον Πανσεραϊκό και βοήθησα να έρθει στον Άρη. Δυστυχώς με τους τραυματισμούς του δεν μπόρεσε να δείξει το ταλέντο του.

Ενώ τέλος είπε:

Το κύπελλο θα το σηκώσουμε με… γάντια και μάσκες. Ένας-ένας με την σειρά.

To Top