ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: «Μπορεί να είναι το σέντερ φορ που ψάχνουμε ο Καμαρά, να στηριχθεί ο Μάντζιος»

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε για το νέο Άρη που θα παρουσιαστεί φέτος στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στον Αμπουμπακάρ Καμαρά και ζήτησε να στηριχθεί ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7 FM:

Αρχικά για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα ανέφερε: Όταν είσαι φίλαθλος ή ποδοσφαιριστής του Άρη έχεις συνηθίσει το γήπεδο γεμάτο με τρομερή ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει πιο πικρό πράγμα από το να βλέπεις άδειες κερκίδες.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να παίζεις με αυτήν την φανέλα και να βλέπεις τον ποδοσφαιριστή να πανηγυρίζει με αυτήν την ομάδα. Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο ως αντίπαλος.

Για τις μεταγραφές: Με τις μεταγραφές που γίνονται δεν μπορούμε να μην πούμε για την προσπάθεια που κάνει ο κ. Καρυπίδης στις μεταγραφές. Για το ποδόσφαιρο ένα παραπάνω που δεν είχαν και εισιτήρια τόσο καιρό.

Γίνονται προσπάθειες, γίνονται μεταγραφές, ακριβές μεταγραφές μάλιστα που δεν τις περιμέναμε. Εκπλήσσει και πολλούς αντιπάλους, προέδρους και ομάδες. Και τα προηγούμενα χρόνια το έκανε αυτό. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, ο Άρης έχει κάνει μεγάλα βήματα μπροστά.

Το θέμα είναι να μπει το γκολ, ο Άρης έχει πολύ καλούς χαφ, μπορούσε να κερδίσει κάθε αντίπαλο και έπαιρνε τα γκολ από τα χαφ. Το θέμα είναι να σκοράρει το σέντερ φορ, να βάλει τα σημαντικά γκολ. Χρειάζεται σε μία κακή μέρα η ομάδα έναν σέντερ φορ που από το πουθενά θα κάνει το γκολ.

Για τον Καμαρά: Είναι ποδοσφαιριστής που έχει το ταλέντο, φαίνεται στο βιογραφικό του. Αν εγκλιματιστεί θα βοηθήσει πάρα πολύ και θα βρούμε μετά από χρόνια το σέντερ φορ που ψάχναμε, το σέντερ φορ που θα μετατρέπει τις ευκαιρίες του Άρη σε γκολ.

Για το αν οι μεταγραφές θα επηρεάσουν την ομοιογένεια της ομάδας: Παλιά οι οκτώ μεταγραφές ήταν σαν… να μην έγιναν μεταγραφές, δεν νομίζω να επηρεαστεί η ομοιογένεια της ομάδας. Το 80% των μεταγραφών που έχει κάνει ο Καρυπίδης άλλωστε έχουν προσφέρει.

Για το αν ο Μάντζιος θα έχει πίεση: Όταν φοράς αυτήν την φανέλα είναι λογικό να υπάρχει πίεση, να υπάρχουν όνειρα και απαιτήσεις. Όταν παίζεις στον Άρη η πίεση είναι λογική ότι ρόλο και να έχεις.

Μου αρέσει όμως ότι υπάρχει το Ελληνικό στοιχείο στον πάγκο, να μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στην Ελλάδα. Θα πρέπει να δώσεις χρόνο στον Μάντζιο και να τον στηρίξεις για να προλάβει να κάνει το έργο που θέλει.

Για το αν ο Άρης μπορεί να πάρει τίτλο: Στην Ελλάδα πρέπει να το… κλέψεις το πρωτάθλημα, να τους πιάσεις στον ύπνο. Τα έχουμε ζήσει, τα έχουμε ξαναζήσει και δεν πιστεύουμε ούτε τα μάτια μας. Αλλά γιατί να μην έρθει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο.

To Top