ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: «Να καταλάβουν οι αντίπαλοι ότι θα φύγουν ηττημένοι» (photo)

O τιμ μάνατζερ του Άρη, Γιώργος Γκουγκούλιας, προέβη επίσης σε δηλώσεις ενόψει του αυριανού ματς των κιτρινόμαυρων απέναντι στον Παναιτωλικό, δίνοντας το σύνθημα της πρόκρισης.

Αναλυτικά ανέφερε:

“Η ομάδα είναι καλά… Το περιμένουμε εδώ και καιρό. Έχουμε το 1-0 στο Αγρίνιο αλλά αύριο είναι ένα διαφορετικό ματς. Έχω πει στους παίκτες να το ξεχάσουμε και να μπούμε δυνατά και να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό”. Όταν παίζεις στον Άρη είναι μεγάλη η πίεση και έχεις πολύ περισσότερη αύριο. Η νίκη είναι μονόδρομος. Οι παίκτες ξέρουν ότι στις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση. Είμαστε εδώ για να τη διαχειριστούμε όλοι μαζί”.

Για τα πλέι οφ και την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ τόνισε: “Είναι νωρίς ακόμα. Πρώτα έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας. Ο Παναιτωλικός δεν θα έρθει για να χάσει. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να γεμίσει το γήπεδο, να είναι… καυτό και να καταλάβουν οι αντίπαλοι ότι θα φύγουν ηττημένοι”.

Σε ότι αφορά την «δίψα» του κόσμου για έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια: “Πολλά είναι… Αυτός ο κόσμος αξίζει έναν τίτλο. Είναι ο στόχος μας και το έχουμε περάσει στους παίκτες. Κάθε μέρα προσπαθώ να δώσω στους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και τι λαό έχει κατεβάσει το 2010 στον τελικό. Και φυσικά ότι αν ο τελικός γίνει με κόσμο, θα γραφτεί ξανά ιστορία. Οι Έλληνες το ξέρουν και το καταλαβαίνουν πλέον και οι ξένοι που βρίσκονται για πρώτη χρονιά στην ομάδα”.

To Top