ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: “Οι εγωισμοί στην άκρη για να ανέβει ο Άρης πάση θυσία”

O Γιώργος Γκουγκουλιάς μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι για την εικόνα της ομάδας του Άρη φέρουν ευθύνη όλοι, από τον προπονητή μέχρι και τη διοίκηση, και θα πρέπει να αφήσουν εκτός τους εγωισμούς και να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας γρήγορα για να πετύχουν την άνοδο. 

Επιπλέον, τόνισε ότι θα είναι καταστροφή εάν ο Άρης δεν καταφέρει να ανέβει στην Α Εθνική. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μetropolis 95,5”:

 Για το εάν ο Άρης προλαβαίνει: «Σίγουρα προλαβαίνει αλλά πρέπει να αλλάξει γρήγορα την εικόνα του. Όπου κι αν παίζει θα πρέπει να κερδίζει. Δε θα πρέπει να παρακαλάμε να παίζει στην έδρα του θα πρέπει να αλλάξει την εικόνα του και να τον βλέπουμε να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Δεν είναι η εικόνα αυτή με αυτό το υλικό που έχει και αυτό θα πρέπει να αλλάξει γρήγορα για να μπορέσει να πάρει μια θέση για την άνοδο γιατί όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από την άνοδο. Οι άλλες ομάδες δείχνουν πιο ομάδες και είναι τα φαβορί για την άνοδο».

Για το τι φταίει και ο Άρης δεν πάει καλά: «Αυτό που φαίνεται είναι ότι δεν είναι ομάδα, δεν έχει δεθεί αυτή η ομάδα. Στην Β Εθνική μετράει να είσαι ομάδα, το σύνολο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα γιατί όταν παίζουν απέναντι στον Άρη οι ποδοσφαιριστές το βλέπουν ως την ευκαιρία της ζωής του να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και οι ομάδες ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Δεν δείχνει ο Άρης να είναι ομάδα».

Για το εάν υπήρξαν αλλαγές μετά την αλλαγή προπονητή: «Μια αλλαγή φέρνει θετικό κλίμα στην ομάδα αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας δεν θα έπρεπε να μας νοιάζει ποιος είναι στον πάγκο αλλά να κερδίζει τα παιχνίδια. Τα παιχνίδια θα έπρεπε να τα παίρνει μόνο με τη φανέλα και τον κόσμο».

Για Ιντζίδη και Μπράβο: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά όλοι χρειάζονται και θα πρέπει να κοιτάξουν το καλό της ομάδας και να μην βγάζουνε εγωισμούς και κόντρες εις βάρος της ομάδας».

Για το λόγο που δεν είναι ομάδα ο Άρης: «Φέρνουν όλοι ευθύνη. Ξεκινάω από τη διοίκηση που θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της όταν παρουσιάζει η ομάδα μια τέτοια εικόνα. Οι ευθύνες είναι από τον προπονητή μέχρι και τη διοίκηση. Δεν έχει κοντά τους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να ανέβει στην Α εθνική και θα πρέπει να είναι μπροστά στην Α Εθνική. Εάν δεν ανέβει με τον κόσμο αυτό που με τόσες δυσκολίες και στεναχώριες τη στηρίζει θα είναι καταστροφή. Μόνο και μόνο για τον κόσμο θα είναι καταστροφή να μην ανέβει αυτή η ομάδα».

To Top