Γκουρλάκης: «Απαιτούμε ισονομία»

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Πόλυς Γκουρλάκης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν οι διοικούντες για να υπάρχει ισονομία στην διαιτησία, αλλά και για στο ματς με τον Πλατανιά.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Ο κόσμος, αλλά και οι παίκτες προσμένουν το παιχνίδι με τον Πλατανιά πάρα πολύ. Υπάρχει ανυπομονησία και αισιοδοξία πως θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την ενότητα στις τάξεις της ομάδας: «Ο Άρης θέλει ενότητα και συσπείρωση. Έχουμε καλή ομάδα και θα συνεχίσουμε να έχουμε και καλές εμφανίσεις. Βλέπουμε με αυτά που συμβαίνουν πως ο κόσμος συσπειρώνεται και πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται».

Για την απαίτηση του Άρη για ισονομία: «Ο Άρης είναι μια ομάδα με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Απαιτούμαι ισονομία. Όπως είναι λογικό το έχει πάρει προσωπικά το θέμα ο κύριος Ηλιάδης και από και πέρα η διοίκηση θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να έχει δίκαιες διαιτησίες».

Για τον κόσμο και τα εισιτήρια: «Ο κόσμος του Άρη δείχνει τρομερή ωριμότητα τα τελευταία χρόνια. Τα εισιτήρια πάνε πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως ο κόσμος θα στηρίξει πολύ την ομάδα. Ο καιρός θα είναι πολύ καλός, κάτι που θα ευνοήσει ακόμα παραπάνω τις συνθήκες».

Για την επιλογή του Μιλίνκοβιτς: «Βλέπουμε καθημερινά τη δουλειά του προπονητή και του προπονητικού επιτελείου. Όλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται και νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για τις επιλογές μας».

Για τη μη παραπομπή του Βοσκάκη: «Δε θέλω να σχολιάσω ούτε τη διαιτησία ούτε τον παρατηρητή. Η διοίκηση του Άρη θα κάνει τα πάντα για να είναι η διαιτησία, όπως πρέπει να είναι».

To Top