Γκουρλάκης: “Αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ επειδή θα υπήρχαν πολλά κενά… καθίσματα”

Ο Πόλυς Γκουρλάκης, μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Άρη μίλησε για το θέμα των εισιτήριων αλλά και των όσων ειπώθηκαν στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Η ΠΑΕ Άρης βρέθηκε προ δύο τετελεσμένων αποφάσεων. Η πρώτη ότι το βράδυ του Σαββάτου όπου εκδόθηκε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι προπωλούσε εισιτήρια και για τις θύρες των φιλοξενούμενων και κατά δεύτερον, σήμερα στη σύσκεψη ενώ αποφάσισε η αστυνομία να δώσει εισιτήρια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκε επειδή θα υπήρχαν πολλά κενά καθίσματα στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Άρης συνέχισε: «Επισήμως, την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρξε διάθεση από πλευράς ΠΑΟΚ να δώσει εισιτήρια. Απλά το Σάββατο βγήκε η ανακοίνωση. Αυτό είναι το γεγονός και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει. Δεν μπορώ να πω αν είναι προσχηματική ή όχι η διάθεση που έδειξε ο ΠΑΟΚ. Πολιτική του Άρη είναι να δίνει και να παίρνει εισιτήρια σε όλους», ενώ πρόσθεσε λέγοντας πως: «οι οπαδοί του Άρη έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια δείγματα οπαδικής ωριμότητας. Παράδειγμα, ο τελικός στο ΟΑΚΑ που πήγαν 25.000 και δεν συνέβη το παραμικρό».

Για την γενικότερη εικόνα που επικρατεί στον Άρη, σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, απάντησε: «Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα. Στους πέντε μήνες που είμαστε διοίκηση στον Άρη προσπαθούμε να λύσουμε ένα ένα τα θέματα. Αγωνιστικά, όταν δεν έρχεται η νίκη λογικό είναι να αυξάνονται οι γκρίνιες. Αυτή η εβδομάδα όμως είναι ιδιαίτερη. Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι έχουμε ψυχή, καλή ομάδα και πιστεύω ότι την Κυριακή μπορούμε να κερδίσουμε στην Τούμπα. Ψυχολογία θέλει, αγωνιστικότητα και πάθος».

To Top