ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γκούντγουιν για… φίλημα! Κορυφαίος στην 8η νίκη του Άρη

Ο Σέβεζ Γκούντγουιν έπαιξε χθες κόντρα στην ΑΕΚ και για τους απόντες Ίσμαελ Σανόγκο και Βασίλη Καββαδά. Ο Αμερικανός σέντερ ήταν συγκινητικός, όντας ο κορυφαίος στην 8η νίκη του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα (και πολυτιμότερος παίκτης του ματς, με 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης).

Δεν ήταν μόνο τα 19 (!) ριμπάουντ, τα 13 εκ των οποίων επιθετικά, που ανανέωσαν αρκετές επιθέσεις των “κίτρινων”, δίνοντας τις ευκαιρίες για πόντους δεύτερης ευκαιρίας και οι 16 πόντοι, που προσέθεσαν ένα ακόμη double double στο ενεργητικό του.

Ο Γκούντγουιν έδωσε πολλές μάχες με τον Μίτσελ κυρίως, αλλά και με τους υπόλοιπους ψηλούς της ΑΕΚ, έσπρωξε, διεκδίκησε μπάλες και γενικά έδωσε ό,τι είχε, βγάζοντας φοβερή ενέργεια και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Οι χαμένες βολές (είχε 4/8) δεν μπορούν, ούτε κατ’ ελάχιστο να μειώσουν το μέγεθος της συγκλονιστικής εμφάνισής του 24χρονου παίκτη, ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος, μετά την απουσία του στον εκτός έδρας αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, υπενθυμίζοντας σε όλους, ότι είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Basket League.

To Top