ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γκούντγουιν: “Είμαστε μια οικογένεια, αγαπάει ο ένας τον άλλον” (video)

Στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του Άρη, στάθηκε ο Σέβεζ Γκούντγουιν, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” της ΕΡΤ3.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ:

Για την εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ και τη νίκη του Άρη: “Eίμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μου και με την εμφάνιση της ομάδας. Ήταν ένα παιχνίδι, που χρειαζόμασταν.  Μπήκαμε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα και είμαι χαρούμενος, που νικήσαμε”.

Για την πορεία των “κίτρινων”: “Πιστεύω πως πολλοί, σε αυτή τη χώρα, σε αυτή τη λίγκα, μας αμφισβήτησαν κι έχουν εκπλαγεί, με τη θέση, στην οποία είμαστε. Είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε, να βελτιωνόμαστε”. 

Για τα στοιχεία του φετινού Άρη: “Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν πολλές επαγγελματικές ομάδες, που έχουν μπάτζετ εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά αυτή η ομάδα είναι οικογένεια. Μπορεί η ομάδα μας να μην έχει μεγάλο μπάτζετ, αλλά ο ένας αγαπάει τον άλλον. 

Παλεύουμε ο ένας για τον άλλον, κάθε μέρα και κάθε νύχτα. Πιστεύω πως πολλές ομάδες στο πρωτάθλημα δεν διαθέτουν αυτό το στοιχείο, που έχουμε εμείς: το οικογενειακό περιβάλλον”.

Για το αν θέλει να μείνει στην ομάδα και του χρόνου: “Αυτό είναι κάτι, που πρέπει να συζητήσω με τον μάνατζέρ μου. Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ τη Θεσσαλονίκη, αγαπώ τον κόσμο. Θα περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν και βλέπουμε…”

To Top