ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκούτι ή Ιέρο; Τα δεδομένα για τους δύο Ισπανούς προπονητές…

Αναχωρεί για την Ισπανία αύριο το πρωί ο Άγγελος Χαριστέας και συγκεκριμένα με προορισμό την Μαδρίτη, εκεί όπου θα συναντήσει τους Φερνάντο Ιέρο και Γκούτι…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Στο ερώτημα ποιος από τους δύο Ισπανούς είναι στην κορυφή της λίστας του Άρη, απάντηση ξεκάθαρη δεν μπορεί κανείς να δώσει προς το παρόν.

Άλλωστε, μετά τα ραντεβού που θα έχει μαζί τους ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού Άρη, θα ξεκαθαρίσει οριστικά για το ποιος από τους δύο θα προκριθεί στην… επόμενη φάση!

Από την μία ο νέος σε ηλικία Γκούτι που είναι διαθέσιμος για κάθε είδους προπονητική πρόκληση στην καριέρα του και από την άλλη ο πιο έμπειρος Ιέρο, που η αλήθεια είναι πως περιμένει στο… ακουστικό του, την Εθνική Ισπανίας.

Συν τις άλλοις, οι οικονομικές απαιτήσεις του Φερνάντο Ιέρο είναι πολύ υψηλότερες από τον Γκούτι, που δείχνει να τον ενδιαφέρει περισσότερο το πρότζεκτ της ομάδας την δεδομένη χρονική στιγμή, παρά τα χρήματα.

Η τελική απόφαση ανήκει στον Θοδωρή Καρυπίδη, που θα ενημερωθεί από τον Άγγελο Χαριστέα για την πορεία των επαφών και αναλόγως θα πράξει.

Εκτός των δύο Ισπανών, στην λίστα του Άγγελου Χαριστέα υπάρχουν κι άλλα ονόματα προπονητών. Ακόμα και ξένων που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα στο παρελθόν…

 

 

To Top