ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκρέι: «Είναι η μοίρα του επιθετικού να βάζει και να χάνει γκολ!» (video)

Ο Άντρε Γκρέι ήταν ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό και χάρισε την νίκη στους κιτρινόμαυρους, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το 2022.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το πώς αισθάνεται μετά τη νίκη της ομάδας: “Νιώθω μία ανακούφιση… Ξεκινήσαμε καλά το ματς. Δεν αφήσαμε τον Παναιτωλικό να απειλήσει. Ημασταν καλύτεροι και μετά από όσα έγιναν στο προηγούμενο ματς, νιώθω ανακούφιση που κερδίσαμε”.

Για τη χαμένη ευκαιρία στη Λιβαδειά: “Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Έχασα μία εύκολη φάση. Σήμερα σκόραρα. Θα τύχει ξανά. Αυτή είναι η μοίρα του ποδοσφαιριστή. Να σκοράρει και να χάνει γκολ. Σήμερα σκόραρα και είμαι χαρούμενος. Έχω χάσει και πιο εύκολες φάσεις. Πριν μία εβδομάδα ήμουν μοιραίος για την ομάδα μου. Σήμερα είμαι ήρωας”.

Για τη σημασία της νίκης κόντρα στον Παναιτωλικό: “Ηταν σημαντική μετά την προηγούμενη ισοπαλία. Παίξαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε κι άλλα, όπως και κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις που παρενέβη το VAR. Μία σημαντική νίκη πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι”.

Για τις 20 τελικές του Άρη: “Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει και σε ομάδες όπως η Σίτι. Το θέμα είναι ότι σκοράραμε. Πιστεύω ότι εάν στο επόμενο παιχνίδι δημιουργήσουμε ανάλογες φάσεις, θα είμαστε πιο εύστοχοι”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε όσα είπε ο Τζαμαϊκανός στράικερ του Άρη.

To Top