ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκρέι-Καμαρά: Αντίπαλοι στην Premier League, συμπαίκτες στον Άρη (photo – video)

Ο Αντρέ Γκρέι και ο Αμπουκακάρ Καμαρά θα είναι συμπαίκτες στον Άρη, όμως είναι παλιοί γνώριμοι, καθώς υπήρξαν αντίπαλοι στο παρελθόν και σε επίπεδο Premier League, ο πρώτος ως παίκτης της Γουότφορντ και ο δεύτερος, ως μέλος της Φούλαμ.

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2018, τέθηκαν αντιμέτωποι στην Premier League, σε αγώνα ανάμεσα στη Φούλαμ και τη Γουότφορντ, που έγινε στο “Κρέιβεν Κότατζ” του δυτικού Λονδίνου. Ο Αντρέ Γκρέι ήταν βασικός για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Καμαρά έμεινε στον πάγκο, χωρίς να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή της λονδρέζικης ομάδας, τον Σέρβο, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς 

Ο Αντρέ Γκρέι “πάγωσε” το γήπεδο της Φούλαμ, σκοράροντας, μετά από 87 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι κι έδωσε προβάδισμα στις “σφήκες”, στο δεύτερο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της ομάδας του, στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας. Ο αγώνας έληξε τελικά ισόπαλος (1-1), χάρη στο τέρμα του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς στο 78’. 

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός, σε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων στις 13 ήταν βασικός, πέτυχε 7 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ, αποτελώντας μια από τις βασικές επιλογές στην επίθεση για τον Χάβι Γκράθια, τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος εργάστηκε στην Ελλάδα, σε Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα. 

Ο Μαυριτανός παίκτης, από την πλευρά του, αγωνίστηκε σε 13 αναμετρήσεις, στις 5 από τις οποίες, ως βασικός, στέλνοντας τη μπάλα τρεις φορές στα αντίπαλα δίχτυα.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος εκείνη της σεζόν (2018-19) η Γουότφορντ τερμάτισε στην 11η θέση, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή της στην Premier League, ενώ η Φούλαμ ήταν 19η και προτελευταία, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Championship. 

Δείτε τις καλύτερες στιγμές εκείνου του αγώνα και πως διαμορφώθηκε το τελικό 1-1:

To Top