Γκρίλις: «Δεν μπορώ να γιορτάσω ένα πολύ καλό 2023 μετά τη διάρρηξη στο σπίτι μου»

Μια σπουδαία σεζόν με πολλούς τίτλους για τον ίδιο και τη Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για τον Τζακ Γκρίλις, καθώς έπεσε θύμα διάρρηξης προ λίγων ημερών.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός απουσίαζε, ωστόσο στο σπίτι ήταν η μνηστή του και συνολικά 10 άτομα από την οικογένειά του και το σοκ ήταν τεράστιο, με τους διαρρήκτες να φεύγουν με λεία 1 εκατ. λιρών αφήνοντας τους παρόντες με μια τραυματική εμπειρία που ακόμη προσπαθούν να ξεπεράσουν.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο συγκλονισμένος είμαι για τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι μου πριν λίγες μέρες. Η οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να είμαι βέβαιος για την ασφάλειά τους. Ήταν μια τραυματική εμπειρία για όλους μας και είμαι ευγνώμων που κανένας δεν χτύπησε», έγραψε στο Instagram ο 28χρονος άσος και πρόσθεσε: «Τους προηγούμενους 12 μήνες είχα τόσες φανταστικές εμπειρίες και τόσα επιτεύγματα, αλλά για να είμαι ειλικρινής η καλύτερη χρονιά στη ζωή μου ως ποδοσφαιριστής δεν είναι κάτι που νιώθω ότι μπορώ να γιορτάσω. Οι άνθρωποι που διαπράττουν αυτά τα φοβερά εγκλήματα δεν έχουν ιδέα τι ζημιά προκαλούν στις ζωές των άλλων. Ελπίζω να εντοπιστούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ώστε να μην περάσουν κι άλλες οικογένειες ό,τι η δικιά μου. Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης από φίλους, συμπαίκτες και την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν δίπλα μου τον τελευταίο χρόνο και σας εύχομαι ένα χαρούμενο 2024».

To Top