Γκρίνγουντ: Θα παραμείνει υπό κράτηση για πέντε εβδομάδες

Ο Μέισον Γκρίνγουντ έσπασε τους περιοριστικούς του όρους, καθώς ήρθε σε επικοινωνία με την πρώην σύντροφο του και θα παραμείνει υπό κράτηση τουλάχιστον μέχρι τις 21 Νοεμβρίου.
Στο δικαστήριο του Μάντσεστερ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/10) ο Μέισον Γκρίνγουντ. Ο 21χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ο 21χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φερόταν πως παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα του και επικοινώνησε τις προηγούμενες ώρες με την πρώην κοπέλα του, η οποία τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και βιασμό και συνελήφθη εκ νέου, το πρωί του Σαββάτου (15/10) στην έπαυλη του.

Ο δικαστής έκρινε πως πράγματι ο Γκρίνγουντ έσπασε τους περιοριστικούς του όρους και συνεπώς θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, όταν και θα βρεθεί ξανά στο δικαστήριο για να λογοδοτήσει για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Η εισαγγελία του Ηνωμένου Βασιλείου με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε πως ο νεαρός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, σωματική επίθεση και καταναγκαστική συμπεριφορά με θύμα την Χάριετ Ρόμπσον.

Ο Γκρίνγουντ παραμένει ανενεργός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες της κοπέλας του, αλλά πληρώνεται κανονικά τον μισθό του, της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ τον μήνα. O Βρετανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους Κόκκινους Διαβόλους μέχρι το 2025

To Top