ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκρίνια για Ερέρα στην Λας Πάλμας μετά τη νέα βαριά ήττα

Ο Πάκο Ερέρα διαδέχθηκε τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Λας Πάλμας με σκοπό να επαναφέρει τους Νησιώτες στις νίκες, αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι θετικά.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η Λας Πάλμας με τον πρώην τεχνικό του Άρη στον πάγκο της έχει δεχθεί δύο βαριές ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς κόντρα σε Κάντιθ (4-1) και Λούγκο (4-2), ενώ απέναντι στην Οβιέδο η Λας Πάλμας αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως σκορ.

«Είμαι απογοητευμένος έχουμε δεχθεί 8 γκολ σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Σκόραραν πολύ εύκολα οι αντίπαλοι μας. Υπάρχει βελτίωση σε κάποιους τομείς, όμως είναι δύσκολο να εξελιχτούμε εάν οι αντίπαλοι μας σκοράρουν τόσο εύκολα», σχολίασε ο 65χρονος τεχνικός προσθέτοντας:

«Δεν νιώθω ντροπή γιατί είναι η ομάδα μου, αλλά ούτε αισθάνομαι περήφανος. Είναι η δουλειά μου και δεν θα κρυφτώ. Η πίεση είναι πάνω μου. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα».

Την ίδια στιγμή οι φωνές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αμφισβητούν τον Πάκο Ερέρα πληθαίνουν με πολλούς οπαδούς της Λας Πάλμας να θεωρούν άδικη την απόλυση του Μανόλο Χιμένεθ.

To Top