Γκρίνια στην Πατσούκα, δύσκολες μέρες για τον Καστίγιο…

Άλλα είχαν στο μυαλό τους οι οπαδοί της Πατσούκα όταν η διοίκηση υπέγραφε τον Νέρι Καστίγιο και τον Ραούλ Ταμούδο. Η μεξικανική ομάδα βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας στην Απερτούρα με μόλις 14 βαθμούς μετά από 13 αγώνες και πολύ δύσκολα θα μπει στα πλέι οφ, γνωρίζοντας τροματική αποτυχία!

Ο Καστίγιο σαφώς και έχει συγκεντρώσει πάνω του μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κακή πορεία και χθες για πρώτη φορά μετά από καιρό έκανε δηλώσεις τονίζοντας πως “έχουμε μια ευκαιρία να προλάβουμε τα πλέι οφ. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε αποτελέσματα. Υπάρχει πίεση γιατί δεν κερδίζουμε. Έχουμε καλούς παίκτες και ο Ούγκο (Σάντσεζ) μας υποστηρίζει συνέχεια, αλλά δεν έχουμε βρεθεί πλήρεις στο γήπεδο”.

Για τον ίδιο είπε ότι “σωματικά νιώθω καλά, αλλά ξέρουμε όλοι ότι δεν ήταν αυτό που περίμενε από μένα η Πατσούκα, ήθελε νίκες. Δεν παίζουμε καλά και πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό και να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να κερδίσουμε τους 12 βαθμούς που μας απομένουν”.

 

To Top