Γκριεζμάν: «Ήθελα να μείνω στην Ατλέτικο»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Ατλέτικο Μαδρίτης περί παραμονής του Αντουάν Γκριεζμάν, ο Γάλλος δήλωσε πως έκανε ότι μπορούσε για να μείνει στον σύλλογο αφού αυτό ήθελε από την πρώτη στιγμή.

Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Αντουάν Γκριεζμάν, με την κατάληξη που είχε το σίριαλ των τελευταίων ημερών με κεντρικό πρόσωπο εκείνον, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Χθες η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την οριστική παραμονή του Γάλλου φορ με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026, μετά από συμφωνία των Μαδριλένων με τους Καταλανούς για μείωση της ρήτρας που είχε αρχικά συμφωνηθεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτό ήθελα από τότε που ήρθα εδώ. Να μείνω και να είμαι μέλος της Ατλέτικο, να απολαμβάνω αυτόν τον σύλλογο, αυτόν τον προπονητή, αυτούς τους συμπαίκτες, αυτό το γήπεδο και αυτούς τους οπαδούς», τόνισε ο Γκριεζμάν.

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να μείνω εδώ. Όταν συνειδητοποίησα ότι είχα την επιλογή να μείνω εδώ για πολλά ακόμη χρόνια, μίλησα με τον σύλλογο. Ήξερα τι περίμεναν από εμένα και δεν δίστασα. Δεν ανησυχούσα για όλη την προσπάθεια που έπρεπε να καταβάλω, γιατί απλώς ήθελα να μείνω εδώ και να είμαι χαρούμενος με την οικογένειά μου, σε έναν σύλλογο που με αγαπάει και με έναν προπονητή που με αγαπάει. Τελικά, δεν δίστασα πολύ να κάνω αυτή την προσπάθεια και είμαι πολύ περήφανος που θα παραμείνω στην Ατλέτικο», πρόσθεσε.

Ο Γκριεζμάν πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2014 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, και από τότε έχει 304 εμφανίσεις με τους «ροχιμπλάνκος» σημειώνοντας 144 γκολ και 59 ασίστ. Το 2019 έγινε κάτοικος Καταλονίας και το καλοκαίρι του 2021 πήγε και πάλι στην Μαδρίτη ως δανεικός.

To Top