ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκριεζμάν ως το 2021 στην Ατλέτικο!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν συμφώνησε να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2021!

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο της Τσέλσι συμφώνησε να παραμείνει στους «ροχιμπλάνκος» μέχρι το 2021 και θα προσπαθήσει να κατακτήσει μαζί τους την κορυφή της Ισπανίας και γιατί όχι και της Ευρώπης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος που μένω στην οικογένεια της Ατλέτικο και σε αυτό το πρότζεκτ που έχει η ομάδα. Κάθε χρόνο όλα πηγαίνουν καλύτερα στην ομάδα και εγώ, με τη βοήθεια του προπονητή μου και των συμπαικτών μου», αναφέρει ο Γκριεζμάν στην αρχή της δήλωσής του και συνεχίζει:

«Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να βελτιωθώ στα γκολ, στα λεπτά συμμετοχής, στα παιχνίδια, στα γκολ και στις ασίστ. Ο στόχος μου πάντα είναι να γίνομαι καλύτερος απ’ ότι ήμουν την περασμένη σεζόν», τόνισε και κατέληξε αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους παρέμεινε στην ομάδα.

«Είναι σημαντικό για εμένα να είμαι δίπλα σε μεγάλους ποδοσφαιριστές, με έναν αντίστοιχα μεγάλο προπονητή. Είμαστε όλοι τυχεροί που και η ομάδα θέλει να γίνεται καλύτερη και να βοηθά τους παίκτες της να βελτιώνονται».

To Top