ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκριμότσης: «Σε ευρωπαϊκά πρότυπα το Χαριλάου, δύσκολη και ακριβή απόφαση Καρυπίδη»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Γκριμότσης, ο γεωπόνος που ανέλαβε όλα τα γήπεδα της λίγκας και ειδικά του Χαριλάου.

Αρχικά ανέφερε:

Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με όλες τις ομάδες. Ο Άρης είναι μία ομάδα που πήρε πολύ δύσκολες, ακριβές και σύνθετες αποφάσεις. Ο Άρης έχει ένα υβριδικό γήπεδο σε μία παλιά εγκατάσταση ενώ έχει και ένα πολύ σκιασμένο κομμάτι.

Έγινε μία εκτεταμένη δουλειά στα πρώτα 4-5 εκατοστά ώστε να βελτιωθεί η εμπειρία των παικτών. Μπήκε ένα θερμόφιλο γήπεδο καθώς οι ομάδες είναι αναγκασμένες το καλοκαίρι να έχουν ένα πολύ καλό γήπεδο.

Εμείς ουσιαστικά βάζουμε μία θερμόφιλη ποικιλία τον χειμώνα πάνω στην οποία καλλιεργούμε την ψυχρόφιλη ποικιλία των χειμώνα.

Έγινε μία μικροκλιματική μελέτη τον Μάιο στο γήπεδο Χαριλάου και είδαμε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα σκίασης. Η ΠΑΕ αγόρασε αμέσως φωτιστικό εξοπλισμό ο οποίος θα αντικαθιστά την ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι μία επένδυση ευρωπαϊκού γηπέδου, χτύπησε το ταβάνι που μπορεί να φτάσει αυτή η υποδομή.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Ο κ.Καρυπίδης έχει προσωπικό ενδιαφέρον κάτι που δεν είναι σύνηθες. Είναι ένας πρόεδρος που ασχολείται, ακούει πολύ προσεκτικά και παίρνει πολύ γρήγορες αποφάσεις.

Για τις προτεραιότητες που υπάρχουν:

Οι στόχοι μας είναι η ασφάλεια του γηπέδου, το playability αλλά και η εικόνα του γηπέδου γιατί το προϊόν μας πρέπει να είναι και όμορφο.

Για το γήπεδο των Ιωαννίνων:

Φέτος θα αλλάξουν τα πράγματα στα Ιωάννινα. Προς τιμήν του ο κ.Χριστοβασίλης έχει κάνει και αυτός μία επένδυση, δεν θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα με τις προηγούμενες σεζόν.

Για την Λαμία:

Η Λαμία αγόρασε μηχανήματα δικά της, έχει αποδεχθεί όλο το πλαίσιο αναβάθμισης αλλά φέτος υπάρχουν διαδικαστικοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορούσαν να γίνουν όλα.

To Top