Γκριν για Σίμονς: «Δεν ξέρω αν μας θεωρεί φίλους του πια, θέλουμε απλά να τον συναντήσουμε»

Ο Ντάνι Γκριν αναφέρθηκε στο θέμα του Μπεν Σίμονς εκφράζοντας το παράπονό του πως ο 25χρονος γκαρντ δεν θέλει να έχει επαφές με την υπόλοιπη ομάδα των Σίξερς.

Όπως σημειώνεται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού 25χρονος γκαρντ-φόργουορντ έχει κόψει κάθε επαφή με τον σύλλογο και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα συμμετάσχει στο training camp το οποίο αρχίζει αύριο (28/9), πιέζοντας έτσι για μια μεταγραφή.

Παράλληλα σύμφωνα με τον Γκριν ο Σίμονς αρνήθηκε να συναντηθεί με τον ίδιο και τους φίλους και συμπαίκτες τους Τζοέλ Εμπίντ, Τομπάιας Χάρις και Ματίς Τάιμπουλ, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες για να συζητήσουν.

«Δεν έχει να κάνει με τον σύλλογο, αλλά με εμάς. Θέλουμε απλώς να τον συναντήσουμε σε προσωπικό και φιλικο επίπεδο, ως άνθρωπο. Αν ακόμα μας θεωρεί φίλους του βέβαια. Δεν ξέρουμε πλέον αν ισχύει αυτό.

Γνωρίζω ότι έχει επικοινωνία με κάποια από τα παιδιά, εγώ όμως δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Θέλω πολύ όμως να κάτσω να μιλήσουμε και να τα δούμε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά!

To Top