ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γκριν: “Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Άρης θα παρουσιαστεί μεταμορφωμένος”

Ο Έρικ Γκριν περιμένει μεταμορφωμένο τον Άρη θεωρώντας πως σαν ομάδα είναι πολύ καλύτερη από αυτό που έδειξε στον πρώτο ημιτελικό, στο ΣΕΦ.

Το μπλογκ του Έρικ Γκριν στον ΕΣΑΚΕ: “Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε αρχίσει ήδη τα ημιτελικά και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό και στην Ευρωλίγκα, είμαστε στο Final Four και έχουμε μπροστά μας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το ματς, αυτό, όμως, μπορεί να περιμένει.

Βλέπετε προηγείται η αναμέτρηση με τον Άρη που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού θέλουμε να κάνουμε το 2-0 και να αγκαλιάσουμε την πρόκριση στον τελικό. Ο Άρης είμαι 100% σίγουρος πως θα παρουσιαστεί μεταμορφωμένος προς το καλύτερο στο δεύτερο παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. Η εικόνα τους είναι πάρα πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτό που έδειξαν στο πρώτο ματς. Και ειδικότερα στην έδρα τους, πάντα παίζουν καλά.

Οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και έτοιμοι για ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Και αυτό που πρώτα λέω στον εαυτό μου, αλλά θα πω και στους συμπαίκτες μου είναι ότι πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ συγκέντρωσης και ενέργειας σε αυτό το ματς και να μην σκεφτούμε καθόλου το Final Four. Γιατί τότε ενδέχεται να βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων και αυτό δεν το θέλουμε”.

To Top