Γκόμες στο PRESSARIS: «Άκρως τιμητικό το ενδιαφέρον του Άρη, περισσότερα προσεχώς!»

Ο Ζοζέ Γκόμες είναι πλέον βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Άρη και δεν διέψευσε τις επαφές του με τους «κίτρινους», τονίζοντας στο PRESSARIS ότι «το ενδιαφέρον ενός συλλόγου σαν τον Άρη είναι άκρως τιμητικό» και ότι γνωρίζει καλά την κατάσταση της ομάδας!

Ο 42χρονος Πορτογάλος, που είχε εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε δύο συλλόγους Α’ κατηγορίας στην πατρίδα του (Ουνιάο Λεϊρία και Πάσος Φερέιρα) και σε άλλους τρεις Β’ κατηγορίας (Μορεϊρένσε, Λεϊσόες, Ντεσπορτίβο Άβες) προτού γίνει μόνιμος συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ετοιμάζεται πια για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Το PRESSARIS εντόπισε τον Ζοζέ Γκόμες στην Αθήνα, όπου πακετάρει τα πράγματά του για να τα μεταφέρει μέσα στις επόμενες ημέρες στην Πορτογαλία. Ή μπορεί και στη Θεσσαλονίκη, αφού έχει ήδη συνομιλήσει με την ΠΑΕ Άρης, παρουσίασε το πλάνο του και αποτελεί βασικό υποψήφιο, μαζί με τον Μάκη Κατσαβάκη και ενδεχομένως κάποιον  προπονητή – έκπληξη, μετά το «όχι» του Νίκου Αναστόπουλου.

Στην ερώτηση αν συναντήθηκε με τους ανθρώπους των «κίτρινων», ο 42χρονος τεχνικός προτίμησε να απαντήσει με διακριτικότητα, επιβεβαιώνοντας έμμεσα το γεγονός: «Δεν θέλω να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι. Το μόνο που μπορώ να πω, λειτουργώντας με σεβασμό και επαγγελματισμό, είναι ότι το ενδιαφέρον του Άρη θα ήταν άκρως τιμητικό και ικανοποιητικό για έναν προπονητή σαν εμένα. Αν υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα, μετά χαράς να πούμε περισσότερα».

Ο Γκόμες, που την τελευταία τετραετία υπήρξε βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα σε Πόρτο, Μάλαγα και Παναθηναϊκό, συμπλήρωσε ότι θα τον ενδιέφερε να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα: «Πλέον ήθελα να δοκιμάσω ξανά τις δυνάμεις μου ως πρώτος προπονητής. Έχω πολλή διάθεση και περιμένω ένα καλό, φιλόδοξο πρότζεκτ. Δεν θα είχα αντίρρηση να συνεχίσω να εργάζομαι και να ζω στην Ελλάδα».

Όσο για τις δυσκολίες που θα έκρυβε το εγχείρημα του Άρη των τριών μεταγραφών και των… ποδοσφαιριστών Κ-24; Σίγουρα δεν τον τρομάζει: «Γνωρίζω την κατάσταση που ισχύει για τον Άρη και για άλλες ομάδες. Ο περιορισμός των μεταγραφών δεν είναι ένα αξεπέραστο πρόβλημα. Όλα λύνονται, μέσα από την προσπάθεια. Το μοναδικό αξεπέραστο πρόβλημα είναι ο θάνατος»!

Το βέβαιο είναι ότι ο Ζοζέ Γκόμες έχει ενημερωθεί διεξοδικά για τον Άρη, πιθανότατα κι από τον ίδιο τον… πιθανό προκάτοχό του! Με δεδομένη την στενή φιλία του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Μανουέλ Μασάδο, δεν είναι διόλου απίθανο ο Γκόμες να έχει συνομιλήσει με τον μέχρι πρότινος τεχνικό των «κίτρινων», έστω κι αν ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει επ’ αυτού…

To Top