Γκόου Αχέντ… Οσέρ

Πρεμιέρα σε Α’-Β’ Ισπανίας απόψε, τα ματς δεν προσφέρονται για μεγάλο ποντάρισμα, αλλά κυρίως για συμπεράσματα. Αντιθέτως, υπάρχουν επιλογές από τη Β’ Ολλανδίας και τη Ligue 2 της Γαλλίας. Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

Οσέρ – Νανσί
Μετά την κακή εκκίνηση (2/2 ήττες) η Οσέρ δείχνει να ανακάμπτει, την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε 3-0 της Ορλεάν με πειστική εμφάνιση, ενώ μεσοδβόμαδα επικράτησε 3-1 της Γκαζελέκ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Αντιμετωπίζει τη Νανσί, η οποία όχι απλά δεν έχει βαθμό έπειτα από 3 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει σκοράρει καν. Λογική επιλογή λοιπόν ο άσος, ο οποίος προσφέρεται στο 1.90, κατά μέσο όρο.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Γιονγκ Ουτρέχτη
Πρώτη αγωνιστική στη Β’ Ολλανδίας, ενθουσιασμός στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον προπονητή Τζον Στέχεμαν. Εχει συσπειρώσει τους οπαδούς, μερίδα των οποίων είχε αντιδράσει έντονα μετά την περσινά αποκαρδιωτική πορεία. Θέλει να ξεκινήσει με πειστική νίκη, ώστε να δηλώσει «παρών» στη μάχη για την άνοδο, με τον ανταγωνισμό να έχει ανέβει σημαντικά φέτος. Ιδανικός αντίπαλος η αδύναμη Γιονγκ Ουτρέχτη, που ήταν μακράν η χειρότερη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος. Ποντάρουμε στο combo του άσου με το Over 2.5.

 

To Top