Γκόφας: “Η Καλαμάτα διοικείται από τον Αναστόπουλο, ροκάνισαν την καρέκλα του Τσιώλη”

“Φωτιές” άναψε ο πρώην προπονητής της Καλαμάτας, Μίλτος Γκόφας ρίχνοντας “πυρά” στη διοίκηση και στον Νίκο Αναστόπουλο.

“Όσοι βρίσκονται στην διοίκηση, δεν διοικούν την ομάδα. Λέω αλήθειες και έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν κάνω διπλωματία. Για αυτό και έχω φίλους και εχθρούς. Δεν ξέρω τι λάθος έκανε ο Τσιώλης, αλλά είναι λάθος που έφυγε, ροκάνισαν την καρέκλα του. Η Καλαμάτα πρέπει να διοικείται από την διοίκηση και όχι από τον Νίκο Αναστόπουλο (!!!). Όλοι ξέρουμε τι γίνεται και εσείς καλύτερα κύριε Γεωργούντζο, τόνισε ο έμπειρος τεχνικός στον “sportstonoto”.

Και συνέχισε ως εξής: “Η Καλαμάτα θα βρει τον δρόμο της, ο Πρόεδρος πρέπει να ξεκολλήσει από κάποια πράγματα, βάζει τα λεφτά του, είναι ευτύχημα για την Καλαμάτα αλλά δυστύχημα ότι είναι μακριά, τον ενοχλούν στα τηλέφωνα και δεν μπορεί να πάρει σωστή απόφαση. Φέτος, είναι δύσκολα να ανέβει η Καλαμάτα και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα κατακτήσει η Κηφισιά”.

Σε ερώτηση του κόσμου τι έγινε τότε, στο ιστορικό πλέον παιχνίδι με την Ερμιονίδα, ο καταξιωμένος προπονητής τόνισε: “Και τώρα να γινόταν το παιχνίδι το ίδιο θα γινόταν, τα ίδια θα έπραττα. Άδικα αποβλήθηκε τότε ο Γιάννης Καλογερόπουλος από τον… Σελίμου, διαιτητή θυμίζω δυνατό… πολυεργαλείο εκείνο τον καιρό από την Λακωνία, όπως άλλωστε αποβλήθηκε και ο γενικός μας αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος. Στο 91′ χάνουμε τεράστια ευκαιρία με τον Πούτσι θυμίζω και στο 92′ γίνεται το 2-3 με την άμυνα και τον τερματοφύλακά μας τότε να το τρώει… όρθιος”.

Και συνέχισε ο Αιγιώτης κόουτς: “Εάν θυμάστε καλά, παρέλαβα την ομάδα με μηδέν βαθμούς και φθάσαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό με 13 σερί νίκες, με μπάτζετ μόνο 150.000 και με γεμάτο παρακαλώ συνεχώς. Επί εποχής μου το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας με 1500, 2.000, 3.000, 4.000 και 5.000 στο ιστορικό, αρνητικά για εμάς δυστυχώς, τελικό με την Ερμιονίδα και όχι τα… 500 που πάνε τώρα επί Αναστόπουλου στη Β’ Εθνική, παρά το τεράστιο μπάτζετ του κ. Πρασσά στην ομάδα”.

To Top