ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκώνιας: “Δεν παραιτούμαι, δεν κοιτάω Άρη και ΟΦΗ, μόνο την ομάδα μου”

Στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη Τάκης Γκώνιας, στην Συνέντευξη τύπου μετά την ήττα με 2-4 από τον ΟΦΗ, στο Κρητικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. 

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στην Συνέντευξη τύπου:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ και εύχομαι να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να ζητήσω συγνώμη στον κόσμο της ομάδας μας για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου από άποψη αμυντικής λειτουργίας, καθώς παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε, καταφέραμε να δεχθούμε τρία γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το δεύτερο ημίχρονο που δεν τα παρατήσανε και εκεί που περιμέναμε να γίνει το 3-3, δεχθήκαμε ένα ευκολο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Τα παιχνίδια που έχουμε βγάλει είναι δύσκολα και οι βαθμοί που έχουμε πάρει δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα της ομάδας μας. Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολη”.

Αν σκέφτεται να παραιτηθεί:
“Σας είχα πει την τελευταία φορά ότι είστε απασχολημένοι με το αποτέλεσμα και δεν μπορείτε να καταλάβεται τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι. Η ομάδα μας απαρτίζεται από νεαρά παιδιά και πρέπει να δείτε τους αντίπαλους που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα. Το πρωτάθλημα έχει 34 αγωνιστικές, οπότε έχει  ακόμαπολύ δρόμο.Εμένα δουλειά μου είναι να βελτιώνω την κατάσταση, άσχετα με το αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί όλους. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θα έχουμε να λέμε και άλλα στην συνέχεια. Το αγωνιστικό πλάνο που ακολουθούμε είναι για να μπορεί να κερδίζει η ομάδᨔ.

Για τον Άρη και τον ΟΦΗ

“Δεν κάνω συγκρίσεις κοιτάω την δική μου ομάδα και μόνο”

To Top