Γλίτωσε με ισοπαλία ο ΟΦΗ από την ανώτερη ΑΕΛ

Στο 0-0 έμειναν η ΑΕΛ και ο ΟΦΗ σε ένα ματς, όπου συνολικά οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη του εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό σήμερα απέναντι στην ΑΕΛ, όμως κατάφερε να κρατήσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν στην άμυνά του και έφυγε με έναν σημαντικό βαθμό από τη Λάρισα. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, στάθηκαν αρκετά άτυχοι και μάλλον θα αισθάνονται απογοητευμένοι, αφού δικαιούνταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ χαμηλός και ελάχιστες ήταν οι πραγματικά απειλητικές στιγμές για τις δύο εστίες. Από την πλευρά της, η ΑΕΛ προσπαθούσε αρκετά με τα χτυπήματα φάουλ του Πίτι, με κάποιος ατομικές προσπάθειες του Ντέλετιτς και πλαγιοκοπήσεις από τους Καρανίκα και Ακόστα, αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν αρκετά καλή. Όσον αφορά τον ΟΦΗ, κύριος εκφραστής των επιθετικών του προσπαθειών ήταν ο Βαγγέλης Πλατέλλας, αλλά γενικώς δεν ήταν καλή η επιθετική ανάπτυξη των Κρητικών.

Στο δεύτερο μέρος ο η ΑΕΛ μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και είχε μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Εντούτοις, είτε οι παίκτες της ήταν άστοχοι, είτε οι επιθετικοί της κωλυσιέργησαν, είτε ο Στρέζος σταμάτησε τις προσπάθειές τους. Γενικώς, η ταχύτητα του παιχνιδιού ανέβηκε, όπως και το πάθος από τους παίκτες των δύο ομάδων, οι οποίοι έπαιξαν αρκετά πιο σκληρά σε σύγκριση με το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, ο ΟΦΗ επιθετικά δεν ακολούθησε την ΑΕΛ και ουσιαστικά ήταν ακόμη πιο ακίνδυνος για την εστία του Κρίστινσον, με το τελικό αποτέλεσμα να πρέπει να αφήνει ευχαριστημένους τους Κρητικούς συγκριτικά με την εικόνα του αγώνα.

ΑΕΛ (Φουσέκης): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (72′ Μπαργκάν), Πίτι, Ακόστα.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος Νάστος (61′ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (72′ Ντίνας), Βουό (40′ Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγιεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης.

To Top