Γλυκιά εκδίκηση για την Κ-20, νίκη 1-2 στου Ρέντη!

Πανηγυρικά επέστρεψε στις νίκες, αλλά και στη διεκδίκηση του τίτλου η Κ-20, που κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-2 (67′ Σιώπης – 9′ Ρένια, 89′ πέν. Κανούλας) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους «κίτρινους», που είχαν ηττηθεί με παρόμοιο τρόπο στο αντίστοιχο ματς του α’ γύρου, με 2-3.

Οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ στο 9′ με κοντινό πλασέ του Ρένια, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Καραγιάννη από τα δεξιά, ενώ είχαν άλλες δύο καλές στιγμές στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με πρωταγωνιστή τον Παλιάτσιο. Ωστόσο, τα σουτ που επιχείρησε στο 5′ και στο 20′ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, τα εξουδετέρωσε αμφότερα ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» Χουτεσιώτης.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 39′, όταν έχασαν απίστευτη τριπλή ευκαιρία με τον Βέργο. Η αρχική του προσπάθεια σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά επιχείρησε νέο σουτ το οποίο απέκρουσε ο Διούδης με τα πόδια, αλλά η μπάλα ήρθε και πάλι μπροστά στον Βέργο, που αυτή τη φορά την έστειλε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Άρης είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με σουτ του Καραγιάννη στο 55′, το οποίο πέρασε ελάχιστα δίπλα απότο δεξί κάθετο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Ο Ολυμπιακός κατάφερε όμως να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 67′, με γκολ του Σιώπη, το οποίο αρχικά υποδείχθηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό, αλλά τελικά ο διαιτητής έδειξε την σέντρα.

Η χαρά των Πειραιωτών, πάντως, δεν κράτησε μέχρι το φινάλε, αφού στο 89’… «μίλησαν» οι αλλαγές του Άρη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Ο Λένος, που είχε περάσει 10 λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι, ανατράπηκε από τον τελευταίο αμυντικό του Ολυμπιακού και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κανούλας, που επίσης είχε μπει ως αλλαγή.

Αυτό ήταν το ένατο φετινό γκολ για τον Σάκη Κανούλα, που βρήκε ξανά δίχτυα έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες, ενώ ο Άντι Ρένια σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Το «διπλό» αυτό ήταν μια γλυκιά… εκδίκηση για την ήττα στην αντίστοιχη αναμέτρηση του α’ γύρου, όταν ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 2-3 με γκολ στο 89′. Για την ιστορία, τους «κίτρινους» στην αναμέτρηση εκείνη είχε κοουτσάρει ο προπονητής της Κ-17, Τάσος Θέος, καθώς ο Νίκος Πασσιαλής βρισκόταν προσωρινά στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας, ενώ τα τέρματα του Άρη είχαν σημειώσει οι Γιώρης και Νταμαρλής.

Μετά από την σημερινή επικράτησή του, ο Άρης έφτασε τους 45 βαθμούς και υποσκέλισε τους «ερυθρόλευκους», που έμειναν στους 44. Οι «κίτρινοι» ανέβηκαν προσωρινά στην 3η θέση της κατάταξης, πίσω από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, εν αναμονή του παιχνιδιού του Ατρόμητου, ο οποίος έχει 44 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σιώπης, Δημακάκος, Βραμεντσάλης, Σούλης, Σταμόγιαννης, Ιωαννίδης, Κοτσαρίδης, Βέργος, Γκόγκιτς, Γουντσιώτης.
ΑΡΗΣ: Διούδης, Πολιανίδης, Μπαγκής, Περήφανος, Νταμαρλής, Αντωνιάδης, Ρένια (62′ Σουνάς), Γιώρης (79′ Λένος), Παλιάτσος, Κουρέλας, Καραγιάννης (79′ Κανούλας).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top