“Γλυκοκοιτάζει” τον Εμπαπέ η Λιβερπουλ

Το βλέμμα της στις εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση αποχώρησης του Μοχάμεντ Σαλάχ, έχει στρέψει η Λίβερπουλ. Μία από αυτές, λοιπόν, φαίνεται να είναι και εκείνη του Κιλιάν Εμπαπέ.

Το σήριαλ για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί.  Το συμβόλαιο του Γάλλου σούπερ σταρ με τους πρωταθλητές της Ligue 1 ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και πρόθεσή του είναι να μην το ανανεώσει. Η Ρεάλ Μαδρίτης φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την υπογραφή του αλλά όλες οι προσπάθειες που έχει κάνει έως τώρα για τον φέρει στην Ισπανία έχουν πέσει στο κενό.

Ωστόσο, δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο για ενδεχόμενο ενδιαφέρον ομάδων της Premier League για τον Εμπαπέ. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «TeamTalk» η Λίβερπουλ ενδέχεται να μπει γερά στο κόλπο της υπογραφής του αρχηγού της εθνικής Γαλλίας αυτό το καλοκαίρι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα δημοσίευμα πλέκει τον επιθετικό με το κλαμπ της Premier League. Υπενθυμίζουμε ότι κατά το παρελθόν, ο Γάλλος έχει εκφράσει την εκτίμησή του για τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ είναι γνωστό ότι η μητέρα του υποστηρίζει του «Κόκκινους».

Βέβαια, για να υπάρξει όντως ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Εμπαπέ θα πρέπει να υπάρξει και πώληση του Σαλάχ όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Η υπόθεση του Αιγύπτιου σταρ έχει άμεση σχέση με αυτή του Γάλλου. Για να μπορεί να γίνει οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση θα πρέπει η ομάδα του Μερσεϊσάιντ να μπορεί να καλύψει οικονομικά τις απαιτήσεις μιας τέτοιας κίνησης και για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπουν αρκετά λεφτά στα ταμεία της ομάδας από κάποια πώληση.

Η Λίβερπουλ για τον Σαλάχ απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι πρόταση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα από την Αλ Ιτιχάντ. Οι Σαουδάραβες όμως, συνεχίζουν να έχουν σε προτεραιότητα το θέμα του άσου των «ρεντς» και αναμένεται να επιστρέψουν τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους με πρόταση, που ίσως φτάσει και τα 200 εκατομμύρια(!) ευρώ.

Όπως εύλογα αντιλαμβάνεται κανείς, εάν η Λίβερπουλ έχει στη διάθεσή της ένα τέτοιο ποσό δεν είναι απίθανο να αποτελέσει σημαντικό ανταγωνιστή της Ρεάλ Μαδρίτης για την υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ.

To Top