Γλυκόπικρο αντίο… Αυλαία με νίκη (49-45) για το μπάσκετ με αμαξίδιο

Αυλαία με νίκη (49-45) για το μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση από το κιτρινόμαυρο τμήμα:

“Με το μυαλό των παικτών στην καλοκαιρινή ανάπαυλα , παρά στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ηροδικό , κλείνει και η πολυτάραχη φετινή αγωνιστική περίοδο . Νικηφόρο ήταν το φινάλε του Άρη WBC , σε έναν πολύ χαλαρό αγώνα, χωρίς σκοπιμότητες και βαθμολογικό ενδιαφέρον .

Όλοι οι παίκτες έλαβαν συμμετοχή δείχνοντας πως τελικά αυτό που αξίζει στο μπάσκετ με αμαξίδιο , είναι η χαρά και η διασκέδαση του αθλήματος .

Στο αγωνιστικό κομμάτι αυτό μου μένει είναι μια γλυκόπικρη γεύση , αφού η δεύτερη θέση που κατέλαβε ο Άρης , μετά από πολλά χρόνια , τον υποχρεώνει να μπεί σε διαδικασία μπαράζ με τον τρίτο του Νοτίου Ομίλου ( Δωδεκάνησσος ή Άτλας ) για την διεκδίκιση του εισητηρίου για το φετινό Final Four .

Η ειλημμένη όμως απόφαση των παικτών να μην λάβουν μέρος ούτε σε αυτή την διαδικασία αλλά ούτε καν αν τερμάτιζαν πρώτοι στο Final Four , αποδεικνύει πως πάνω από όλα προέχει η υγεία των παικτών αλλά και η οικογένεια τους .

Μην ξεχνάμε πως μετά την κατάκτηση του προπέρσινου τίτλου πρωταθλήματος τα αγωνιστικά προβλήματα ( τραυματισμοί , επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις ) των παικτών δεν έδωσαν το δικαίωμα στον Άρη να δείξει πως ο τίτλος δεν ήταν τυχαίος .

Ας ελπίσουμε πως η νέα αγωνιστική χρονιά θα χαμογελάσει και πάλι στο τμήμα .

Το προφίλ του αγώνα

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 17-12 , 10-08 , 17-08 , 05-17
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 27-20
ΤΕΛΙΚΟ 49-45

ΆΡΗΣ WBC ( Coach Χατζηζωγίδου )
Παντελίδης , Χρηστίδης , Βαρυτιμίδης 2π. , Μαλτάς 7π. , Καραδήμος 4π. , Κεφαλάς 7π. , Χρυσοβέργης 3π. , Τσιντάρης 12π. , Τσαλκιτσίδης 2π. , Βλαστός 12π.

Ηροδικός ( Λεχούδης )
Ραγκούσης , Παπαδόπουλος Χρ. 10π. , Τσικουρέπης 4π. , Λεχούδης 11π. , Λαπαρίδης , Μπάλογλου 2π. , Μπλιούμης , Σαπρανίδης , Μιμίκος 18π.

Ο ΑΡΗΣ WBC εύχεται σε όλες τις ομάδες καλή ξεκούραση με υγεία . Στις ομάδες που θα λάβουν φέτος μέρος στο Final Four καλή αγωνιστική επιτυχία .

To Top