ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γνωρίζει τις παγίδες, σε εγρήγορση ο Άρης, καμία χαλάρωση για την νίκη και την 2η θέση

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ, με τον οποίο κλείνει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, Ένα παιχνίδι ιδιαίτερης προσέγγισης από τους κιτρινόμαυρους, μια και μπορεί οι συνεχόμενες αποτυχίες της Κρητικής ομάδας να την έχουν φέρει στην προτελευταία θέση, αλλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό. 

Η αλλαγή προπονητή (Νόπλιας, αντί για τον Σίμο) και η 13η θέση, μετά από… εννέα συνεχόμενες ήττες, έχουν φέρει τον ΟΦΗ στα σχοινιά, γεγονός που δεν αφήνει ούτε σκέψη για χαλάρωση. Αντίθετα, ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στο πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα σε γρήγορση, για να κλείσει την κανονική διάρκεια με νίκη, που ισοδυναμεί με την 2η θέση.

Μπορεί το σύνολο του Άκη Μάντζιου να μην έχει στα πλέι οφ, το βαθμολογικό αβαντάζ που θα ήθελε αν κέρδιζε στην Τούμπα, όμως ακόμα και η ψυχολογική ώθηση που δίνει η 2η θέση είναι άκρως σημαντική. Ούτως ή άλλως, όλα θα κριθούν στα πλέι οφ, καθώς οι διαφορές δεν θα είναι μεγάλες. Ο Άρης έχει δείξει πως έχει το μέταλλο και την ταυτότητα σαν ομάδα, για να πετύχει στο τέλος τον στόχο της και να τερματίσει οριστικά 2η και παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής δεν χωράνε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη.

To Top