Γνώρισε την αποθέωση, ένιωσε την κιτρινόμαυρη αγκαλιά και τόνισε: “Δεμένοι ναι, καταδικασμένοι όχι…”

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης βρέθηκε στο ARIS Megastore, φωτογραφήθηκε με τους φίλους του Άρη, υπέγραψε αυτόγραφα και γνώρισε την αποθέωση, νιώθοντας τι σημαίνει πραγματική κιτρινόμαυρη αγκαλιά.

“Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Το έργο της ομάδας μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά εγώ θα προσπαθήσω ώστε να τη βοηθήσω” είπε αρχικά ο παίκτης του Άρη για να συμπληρώσει: “Δεν πιστεύω ότι είμαστε καταδικασμένοι, για αυτό άλλωστε βρίσκομαι εδώ. Όλοι οι παίκτες έχουν φιλοδοξίες. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου και τον εαυτό μου και όπως είπα και πριν, για αυτό ήρθα να βοηθήσω”.

Για το αν εντοπίζει ομοιότητες στην περσινή ΑΕΚ με τον φετινό Αρη είπε: “Είναι λίγες οι ομοιότητες και πιο πολλές οι διαφορές. Το κλίμα είναι πολύ καλό και ο καθένας σέβεται τον άλλο. Είμαστε πολύ δεμένοι”.

Για την ήττα στη Λιβαδειά: “Σίγουρα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Αυτή είναι όμως η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει, το παιχνίδι δεν τελειώνει. Δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη και κανένας δεν μπορεί να πει τίποτα για αυτό. Καλύτερα να μην σχολιάσω τους λόγους για τους οποίους χάθηκαν οι τρεις βαθμοί”.

Για το αν ο ίδιος ή κάποιος από τους νέους παίκτες της ομάδας σκέφτηκε να φύγει, όταν δεν έβγαιναν τα δελτία: “Είναι μία δύσκολη ερώτηση. Επειδή όμως ξέρω όλα τα παιδιά που ήρθαν, είχαν την ελπίδα οτι θα βγουν τα δελτία και το πίστευαν”.

Για το αν έχει στην άκρη του μυαλού του να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Αρη, εφόσον εξασφαλιστεί η παραμονή: “Ο Άρης είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησα. Τη σέβομαι πραγματικά και δεν νομίζω κάποιος άλλος να έχει διαφορετική άποψη για το σύλλογο. Όταν σου δείχνουν σεβασμό, είσαι χαμογελαστός. Για αυτό και εγώ αγαπάω αυτή την ομάδα. Δεν μπορώ όμως ανα απαντήσω συγκεκρικέμα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον”.

To Top