ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουάιτ: “Ανυπόμονος να έχω τις ευκαιρίες που θα μου επιτρέψουν να πετύχω τους στόχους μου!”

Ο Οκάρο Γουάιτ είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του Φλόριντα Στέιτ και η ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος έγινε κεντρικό θέμα στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου!

Οι Σέμινολς (όπως λέγονται οι ομάδες του Φλόριντα Στέιτ) αναφέρουν τα επιτεύγματα του Οκάρο Γουάιτ στο φετινό πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη και φιλοξενούν δηλώσεις του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως “ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που κέρδισα το βραβείο του MVP στην ελληνική λίγκα. Ο Θεός με ευλόγησε τα δύο πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας να πετύχω κάποια σπουδαία πράγματα. Ήμουν ρούκι της χρονιάς και μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας πέρσι στην Ιταλία και φέτος MVP στην Ελλάδα και πρέπει να ευχαριστήσω πολλούς ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει να δημιουργήσω ένα σταθερό θεμέλιο για να χτίσω την καριέρα μου” και κατέληξε: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος να δω τι επόμενο υπάρχει στο… ταξίδι μου και είμαι ανυπόμονος να έχω τις ευκαιρίες που θα μου επιτρέψουν να πετύχω τους στόχους μου”.

white_fsu_afieroma

To Top