ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουάιτ: “Ευλογημένος που είχα μόνο θετικές εμπειρίες από την Ευρώπη! Σημαίνει τα πάντα να παίξω στο ΝΒΑ!”

Μόνο καλές εμπειρίες είχε στον Άρη ο Οκάρο Γουάιτ και αυτό δήλωσε και στην συνέντευξή του στην Orlando Sentinel με αφορμή την παρουσία του στο ρόστερ των Μάτζικ, ενώ υπογράμμισε για άλλη μια φορά πόσο μεγάλη σημασία έχει για τον ίδιο ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος υποστήριξε ότι “θα σήμαινε όλον τον κόσμο για μένα, τα πάντα”, όταν ρωτήθηκε για το συμβόλαιο στο ΝΒΑ και πρόσθεσε: “Από τότε που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ αυτός ήταν ο βασικός στόχος μου και έκανα δύο χρόνια στην Ευρώπη προσπαθώντας να κερδίσω περισσότερες εμπειρίες και να βελτιωθώ σε επαγγελματικό επίπεδο. (Αν βρω συμβόλαιο στο ΝΒΑ), θα σημαίνει τα πάντα για μένα”.

Για τα δύο χρόνια του στην Ευρώπη είπε: “Ήταν καλά για μένα. Πολλά παιδιά έχουν διαφορετικές εμπειρίες παίζοντας εκτός Αμερικής, είτε καλές, είτε κακές, αλλά εγώ ήμουν ευλογημένος που είχα μόνο καλές εμπειρίες. Ήταν μεγάλες χρονιές, αλλά ήταν καλά” και πρόσθεσε: “Έπαιξα στην Ιταλία, περισσότερο μπάσκετ σε υψηλό ρυθμό, είναι αθλητική λίγκα, παρόμοια με το κολέγιο. Στην Ελλάδα ήταν πολύ διαφορετικά. Πιο αργό παιχνίδι, πολύ μπάσκετ στο μισό γήπεδο, άμυνες στο μισό γήπεδο και μεγαλύτεροι, δυνατότεροι παίκτες, αλλά όχι τόσο αθλητικοί”.

Ο Γουάιτ προσπαθεί “να βγω στο γήπεδο και να δείξω τα ταλέντα μου και κάποιος να τα δει και να γυρίσω εδώ (στο ΝΒΑ). Νιώθω υπέροχα που παίζω εδώ. Η Φλόρινα είναι το σπίτι μου και νιώθω καταπληκτικά που πήρα αυτή την ευκαιρία εδώ για να συναγωνιστώ”.

Ο Γουάιτ έχει μέχρι στιγμής 6,7 πόντους και 4,3 ριμπάουντ, με 50% εντός παιδιάς στα παιχνίδια του στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο.

To Top