ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουάιτ: “Ζω στιγμές που θα τις θυμάμαι για όλη μου τη ζωή!”

Ο Οκάρο Γουάιτ ζει στον Άρη στιγμές που θα τις θυμάται για όλη του τη ζωή! Αυτό τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση των κίτρινων για το μακρινό Κλαϊπέντα όπου μεθαύριο παίζουν το πιο σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ.

Τόνισε αρχικά ο Αμερικανός πως “ήταν εξαιρετικό για τους φιλάθλους που τους χαρίσαμε δύο νίκες. Δεν τους επιτρέπεται να έρθουν στο συγκεκριμένο εκτός έδρας, αλλά μας περίμεναν στο γήπεδο το βράδυ. Τους δώσαμε χαρά. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και στην έδρα μας και στην έδρα του αυτόν τον αντίπαλο. Είναι στιγμές που θα τις θυμάμαι για όλη μου τη ζωή”.

Ρωτήθηκε πώς θα μπορέσουν να διαχειριστούν οι παίκτες αυτή τη νίκη και απάντησε ότι “υπάρχει αυτός ο κίνδυνος καμιά φορά όπως είπε ο κόουτς. Έχουμε πετύχει μεγάλες νίκες φέτος. Πρέπει να δείξουμε και τώρα ότι μπορούμε να αντιδράσουμε σωστά και πρέπει να το κάνουμε με τη Νεπτούνας. Είναι ένας αγώνας πολύ σημαντικός για μας, είναι μεγάλη υπόθεση αν τον κερδίσουμε, οπότε έχει βάση αυτό που είπε ο κόουτς για την ισορροπία που πρέπει να βρούμε μετά από μια τόσο σημαντική νίκη”.

Για το τι θα πρέπει να κάνει καλά ο Άρης προκειμένου να πάρει τη νίκη στην Λιθουανία σχολίασε ότι “θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά πρέπει να κάνουμε ότι και στην έδρα μας. Η άμυνα θα είναι αυτή που θα κρίνει τα πάντα. Η επίθεση ίσως να μην πάει καλά, αλλά όλα ξεκινούν από την άμυνα. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε γήπεδο με κόσμο και το περιμένουν το παιχνίδι αυτό, αλλά όλα ξεκινούν από την άμυνα”.

Ρωτήθηκε πως ένιωσε στο πρώτο ημίχρονο όταν χρεώθηκε με τρία φάουλ και απάντησε ότι “ήμουν άσχημα για τα φάουλ, γιατί κάθισα στον πάγκο σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ήθελα στο δεύτερο ημίχρονο να είμαι πιο επιθετικός, να χρησιμοποιήσω την ενέργειά μου και να βοηθήσω την ομάδα, μέσα και από τα επιθετικά ριμπάουντ”.

To Top