ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Γουάιτ και Μακ Νιλ ήταν “στόχοι” κι ας σκούζει όσο θέλει η ΑΕΚ…

Όποιος μπορέσει και δει με προσοχή τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ θα διαπιστώσει με μεγάλη… έκπληξη ότι οι διαιτητές είχαν πολύ συγκεκριμένους στόχους στα σφυρίγματά τους, ιδίως μετά τις δύο τεχνικές ποινές που ως συνέπεια είχαν την αποβολή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Η τριάδα των διαιτητών (Κορομηλάς, Καρακατσούνης, Μπήτης) είχε στοχεύσει στους δύο καλύτερους παίκτες του φετινού Άρη. Ο Οκάρο Γουάιτ αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Από τα πέντε φάουλ, όποιος δει προσεκτικά το βίντεο του αγώνα θα διαπιστώσει ότι ο Αμερικανός έκανε μόλις δύο! Ο Τζερέλ Μακ Νιλ είχε τρία φάουλ (όπως και οι Γουάιτ, Γουότερς) από το πρώτο ημίχρονο και μόλις μπήκε για να βρει ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο του δόθηκε τέταρτο φάουλ. Από αυτά ο Αμερικανός έχει κάνει μόλις ένα!

Η ΑΕΚ μπορεί να λαϊκίζει όσο θέλει, μπορεί να κάνει παραστάσεις, σόου και ότι άλλο θέλει, η πραγματικότητα είναι ότι ο Καρακατσούνης έχει γίνει πλέον… γκεστ σταρ στα ματς με τον Άρη και το Λαύριο, τα Τρίκαλα, ο Κολοσσός και άλλες ομάδες γελάνε όταν ακούν την ΑΕΚ να διαμαρτύρεται για την διαιτησία.

To Top