ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γουάιτ: “Μεγάλο κίνητρο η πρώτη θέση…”

Ο Οκάρο Γουάιτ μίλησε για τον αγώνα με την Μπάνβιτ και το κίνητρο που έχουν όλοι μέσα στην ομάδα του Άρη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και ευχήθηκε να μην έχει πρόβλημα με τα φάουλ, για να μπορέσει να παίξει πολύ και να προσφέρει αυτά που μπορεί.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε αρχικά πως “είναι το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο. Έχουμε συγκεντρώσει αποκλειστικά την προσοχή μας σε αυτό το παιχνίδι, είναι δύσκολο, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη και να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Ρωτήθηκε για την πρώτη θέση και απάντησε πως “είναι μεγάλο κίνητρο για μας η πρώτη θέση. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα αν κερδίσουμε είμαστε πρώτοι, οπότε θέλουμε να το κάνουμε αυτό και να πάρουμε την πρώτη θέση…”.

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Άρης σε σχέση με τον πρώτο αγώνα είπε ότι “προσωπικά θέλω να μείνω μακριά από προβλήματα με τα φάουλ. Έπαιξα λίγο, είχα απο νωρίς πολλά φάουλ… Έχουμε καταστρώσει το πλάνο μας, θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε για να φτάσουμε στη νίκη”.

Ρωτήθηκε τι πρέπει να κάνει για να μην αντιμετωπίζει συχνά το πρόβλημα με τα φάουλ και απάντησε: “Η συγκέντρωση ειναι το πρώτο… Είναι η δευτερη χρονιά μου επαγγελματικά και πρέπει να είμαι 100% συγκεντρωμένος από το ξεκίνημα κάθε αγώνα. Πρέπει να βελτιωθώ σε αυτό το κομμάτι”.

Σε ερώτηση για το αν ενδεχομένως επέλθει χαλάρωση λόγω της πρόκρισης, ο Γουάιτ τόνισε ότι “είναι ένας φόβος αυτός, αλλά ο κόουτς Πρίφτης μας έχει μιλήσει προς αυτή την κατεύθυνση, να μην χαλαρώσουμε, παρότι έχουμε προκριθεί, γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Καταλαβαίνουμε και εμείς οι παίκτες ότι υπάρχει και το κίνητρο της πρώτης θέσης και παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας τον οποίο θέλουμε να ικανοποιήσουμε”.

To Top