ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γουάιτ: “Ο Άρης είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης! Το δείχνουν οι οπαδοί μας όπου κι αν παίζουμε!”

Μέσα από εκδηλώσεις σαν τη σημερινή αναδεικνύεται πως ο Άρης δεν είναι απλά μια ομάδα, ένας σύλλογος, αλλά μια μεγάλη κοινότητα στην ελληνική επικράτεια και όχι μόνο, όπως επεσήμανε και ο Οκάρο Γουάιτ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ σχολίασε αρχικά πως “νιώθω πολύ όμορφα ξέροντας ότι έχουμε τόσο καλούς φιλάθλους που μας υποστηρίζουν σε ότι κάνουμε, είτε είναι εντός παρκέ, είτε έξω από αυτό. Ήταν όμορφο για την ομάδα που ήρθε πριν την προπόνηση εδώ και έγινε ένα με τους φιλάθλους, που μας στηρίζουν όλη τη χρονιά”.

Ρωτήθηκε αν θεωρεί πως ο Άρης δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά μια μεγάλη κοινότητα της Ελλάδας και απάντησε: “Σίγουρα, αλλά όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη! Παίξαμε παιχνίδια παντού σε πολλές χώρες στο Γιούροκαπ και υπήρχαν παντού οπαδοί μας. Ο Άρης είναι από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και συνεχώς το δείχνουν αυτό οι φίλαθλοι, όπου κι αν παίζουμε…”.

Σε ότι αφορά το φινάλε της σεζόν ο Γουάιτ είπε ότι “βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι την πορεία μας, έχουμε ένα δύσκολο αγώνα στο Ρέθυμνο. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, δεν το παίρνουμε αψήφιστα, ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε μία νίκη ακόμα για να πάρουμε την τρίτη θέση”.

Για τα πλέι οφ σχολίασε πως “είναι εντελώς διαφορετικά από την κανονική περίοδο. Όλες οι ομάδες ανεβάζουν την έντασή τους, όλα μπορούν να συμβούν στα πλέι οφ, αλλά εμείς κοιτάμε μέρα με τη μέρα την χρονιά”, ενώ για το αν έχει κάποια προτίμηση στον πρώτο αντίπαλο στα πλέι οφ είπε: “Δεν έχουμε προτίμηση. Όποιον κι αν βρούμε μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Μπαίνοντας στα πλέι οφ όλα τα παιχνίδια θα είναι σκληρά, οπότε δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένος”.

To Top