ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γουάιτ: «Χάσαμε την πρόκριση για δύο λεπτά στη Λιθουανία»

Ο Οκάρο Γουάιτ μίλησε για τις ευρωπαϊκές του εμπειρίες με τον Άρη και για το χθεσινό ματς με την Αρμάνι.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio:

Για την Αρμάνι τόνισε: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Εγώ σαν επαγγελματίας δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και θέλω να δείχνω ότι είμαι ανταγωνιστικός».

Για το παιχνίδι στην Ιταλία: «Εκεί προσπάθησαν να μας ταπεινώσουν. Στην έδρα μας θέλαμε να τους κερδίσουμε πιο πολύ για να χαρίσουμε τη νίκη στον κόσμο».

Για το αν οι «κίτρινοι» ήθελαν τη ρεβάνς: «Πήραμε πολλά θετικά από το παιχνίδι. Δείξαμε σε όλους πως εχουμε πολύ καλή ομάδα. Αξίζαμε και μπορούσαμε να είμαστε στο τοπ-16. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε την πρόκριση για 2 λεπτά στην Λιθουανία. Από δω και πέρα κοιτάμε το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την 3η θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Από αύριο επιστρέφουμε στο γήπεδο και αφήνουμε πίσω το Eurocup και συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα παιχνίδια. Οι μικρές ομάδες είναι οι πιο επικίνδυνες και εκεί κρύβεται η δυσκολία».

Για το αν μίλησε με τον Χάγκινς μετά το παιχνίδι: «Μιλήσαμε και πριν το παιχνίδι και είπαμε πως πρέπει να παίξουμε καλά για την τιμή της ομάδας. Μου είπε πως και αυτός θα παλέψει σκληρά στο ματς. Στο τέλος χαρήκαμε και οι δυο».

To Top