Γουέστμπρουκ: «Φτάνει πια με τις προσβολές! Δεν μπορώ να φέρω τον γιο μου στο γήπεδο»

Ξέσπασε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ μετά τις συνεχιζόμενες αποδοκιμασίες και ύβρεις του κοινού στο πρόσωπό του!

Ο γκαρντ των Λέικερς, λίγες ώρες μετά το δημόσιο ξέσπασμα της συζύγου του που κατήγγειλε πως δέχεται κατάρες και ύβρεις μέσω social media λόγω της κακής απόδοσης του ΝΒΑερ, ξέσπασε και τόνισε πως όλο αυτό το κλίμα σε βάρος του πρέπει να σταματήσει.

«Είμαι 100% στο πλευρό της συζύγου μου. Όλο αυτό που συμβαίνει έχει φτάσει σε ένα σημείο που βαραίνει όλη μου την οικογένεια. Είναι πολύ ατυχές γιατί μιλάμε απλώς για ένα παιχνίδι. Δεν μιλάμε για ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου. Δεν με ενοχλεί η κριτική, αλλά όταν προσβάλλουν το όνομά μου, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ο γιος μου είναι περήφανος για το όνομά του, το γράφει παντού και είναι ντροπή να με φωνάζουν Γουέστμπρικ!

Πολλές φορές έκανα τα στραβά μάτια και δεν έδωσα σημασία, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Φτάνει πια! Από εδώ και στο εξής όποτε το ακούω θα αντιδρώ. Είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει δώσει το μπάσκετ, αλλά δεν ανέχομαι άλλο την προσβολή. Δεν έκανα κακό σε κανέναν. Είναι απλά ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ να το ανεχτώ όταν επηρεάζει τη γυναίκα μου, το παιδί μου ή τη μητέρα μου. Δεν μπορούν πλέον να έρθουν στο γήπεδο.

Δεν θέλω να έρχεται ο γιος μου στο γήπεδο για να μην ακούει να βρίζουν τον πατέρα του και να τον αποκαλούν με κοροϊδευτικά παρατσούκλια απλά επειδή παίζει μπάσκετ με τρόπο που μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους. Είναι πλέον απογοητευτικό και εκνευριστικό», τόνισε ο «Ρας».

To Top