Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 3-1: Πάρτι πρόκρισης στην επιστροφή του Ράις (video)

Η Γουέστ Χαμ με εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε άνετα την Άρσεναλ 3-1 και προκρίθηκε στους οκτώ του Carabao Cup. Βασικός ο Μαυροπάνος.

Ο Ντέκλαν Ράις επέστρεψε ως αντίπαλος της Γουέστ Χαμ στο London Stadium αλλά δεν ήταν στο βασικό σχήμα της ομάδας του Μίκελ Αρτέτα.

O Ντίνος Μαυροπάνος έκανε την έκτη του συμμετοχή φέτος με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες καθώς ο κόουτς των σφυριών του έδωσε θέση στο βασικό σχήμα.

Η Άρσεναλ μπήκε καλά στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Χάβερτς (8′) αλλά ήταν άτυχη καθώς στην πρώτη καλή στιγμή οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Γουάιτ (16′) σε εκτέλεση κόρνερ του Μπόουεν.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές φάσεις της Άρσεναλ όμως δεν μπορούσε να βρει εστία και να ενοχλήσει τον Φαμπιάνσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ έμεινε στα αποδυτήρια. Ο Ράμσντεϊλ την έσωσε στα είκοσι δευτερόλεπτα σταματώντας σε τετ-α-τετ τον Μπόουεν αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην υπέροχη προσπάθεια του Κούντους (50′) και το δυνατό σουτ του Μπόουεν (60′) που έστειλαν το σκορ μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, στο 3-0.

Ούτε οι αλλαγές βοήθησαν την Άρσεναλ να μπει ξανά στο παιχνίδι. Απλά μείωσε στο τελικό 3-1 με τον Όντεγκαρντ στην τελευταία φάση του αγώνα και η Γουέστ Χαμ προκρίθηκε άνετα στους οκτώ της διοργάνωσης.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι – Τσούφαλ, Μαυροπάνος, Αγκέρ, Έμερσον – Σούτσεκ, Άλβαρες – Πακετά, Μπενράχμα (81′ Γουόρντ-Πράους), Μπόουεν – Κούντους

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Κίβιορ, Γκαμπριέλ, Ζιντσένκο (57′ Τομιγιάσου) – Ζορζίνιο (57′ Ράις), Βιέιρα, Χάβερτς – Νέλσον (66′ Σάκα), Τροσάρ (66′ Μαρτινέλι), Νκέτια (80′ Όντεγκαρντ

To Top