Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα 1-1: Ο Τζανιόλο έσωσε τον βαθμό στο φινάλε

Η Γουέστ Χαμ, με βασικό τον Ντίνο Μαυροπάνο, έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε, αφού η Άστον Βϊλα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στο τέλος μέσα στο Λονδίνο. Παραλίγο νίκη με φάση διαρκείας και πρωταγωνιστή τον Έλληνα στόπερ στο 90+7′.

Η Άστον Βίλα έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 από το Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Χαμ για την 29η αγωνιστική της Premier League και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι Λονδρέζοι, που παρατάχθηκαν με τον Ντίνο Μαυροπάνο στο βασικό σχήμα, άνοιξαν το σκορ νωρίς με τον Μίκαελ Αντόνιο και επαναπαύτηκαν σε αυτό το προβάιδισμα, παραχωρώντας την κατοχή της μπάλας στους φιλοξενούμενους.

Ένα δεύτερο γκολ που ακυρώθηκε μέσω VAR θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα, όμως η Άστον Βίλα πίεσε στο 2ο μέρος, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο και στο 79′ ο Νικολό Τζανιόλο κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και έπειτα από ένα γέμισμα στην περιοχή, προκλήθηκε αναμπουμπούλα με τον Μαυροπάνο να προσπαθεί να σκοράρει και παίκτες της Άστον Βίλα στο έδαφος. Η μπάλα εν τέλει από τον Έλληνα στόπερ χτύπησε στον Έζρι Κόνσα και πέρασε τη γραμμή της εστίας, όμως έπειτα από έλεγχο VAR το τέρμα ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

To Top