Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 2-3: Η αντεπίθεση του Μουρίνιο! (video)

Εποχή Μουρίνιο στην Τότεναμ και οι Λονδρέζοι μπήκαν φουριόζοι! Οι Σπερς επικράτησαν 3-2 εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι κι έδειξαν έτοιμοι για την αντεπίθεσή τους.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Νέα εποχή Μουρίνιο στους Spurs και… τρία γκολ! Οι Spurs πήραν το λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας (3-2), έδωσαν στον Πορτογάλο την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση, ενώ… στέλνουν τον Πελεγκρίνι στην πόρτα της εξόδου!

Η Τότεναμ του Μουρίνιο ήταν αποφασισμένη, αφοσιωμένη στο πλάνο της για… 80 λεπτά, σκληρή ανασταλτικά και πήρε την τρίτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι Λονδρέζοι έφτασαν τους 17 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και ονειρεύονται αντεπίθεση!

Ο Μουρίνιο άφησε στον πάγκο Σισοκό, Έρικσεν, πέρασε τον Ντάιερ στο βασικό σχήμα και με σύστημα 4-2-3-1 ζήτησε ασφυκτική πίεση. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, έκλεισαν τα «Σφυριά» στην περιοχή τους, ωστόσο ουσιαστικοί έγιναν μετά το 20λεπτο.  Μάλιστα, ο Σον σε δυο λεπτά (21΄και 22΄) έχασε ισάριθμες ευκαιρίες για να βρει δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι ήταν κάκιστοι στο δημιουργικό κομμάτι, είχαν πολλά… θέματα στα μετόπισθεν και στο 34′ φάνηκαν τυχεροί, μιας και ο Ντάιερ έχασε ακόμα μια ευκαιρία. Ωστόσο, στο 36′ ήρθε το γκολ για την ομάδα του Μουρίνιο. Ο Ντέλε Άλι έκανε υπέροχη ασίστ, όμως ακόμα καλύτερο ήταν το τελείωμά του με το αριστερό!

Ετσι, ο Νοτιοκορεάτης έφτασε τα 19 γκολ μέσα στο 2019 σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Λονδρέζοι συνέχισαν την πίεση και στο 38′ ο Ντέλε Άλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ωστόσο, στο 43′ ήρθε το δεύτερο τέρμα. Ο Άλι έσωσε, έβγαλε τρομερή πάσα πεσμένος στον Σον και από ιδανική ασίστ του τελευταίου ο Μόουρα πέτυχε το 2-0.

Ο Βραζιλιάνος έχασε μοναδική ευκαιρία για γκολ στο 48′, αλλά ένα λεπτό αργότερα ήρθε το τρίτο τέρμα. Ο Οριέ έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Κέιν με άψογη κεφαλιά πέτυχε το 3-0!

Η Τότεναμ κατέβασε ρυθμό, έχασε τη συγκέντρωσή της, έδωσε χώρους στη Γουέστ Χαμ η οποία φάνηκε απειλητική. Στο 73′ ο Αντόνιο με δύσκολο σουτ μείωσε σε 3-1, ενώ στο 90’+6′ ο Ογκμπόνα διαμόρφωσε το 3-2.

 

To Top