ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γουέστ Χαμ: “O Σίλβα έπαιξε βασικός στον Άρη που… οδηγεί την κούρσα στην Ελλάδα”

Η Γουέστ Χαμ για μία ακόμα φορά στο επίσημο σαιτ της φιλοξενεί ανάλυση της παρουσίας του Σιαντέ Σίλβα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον Άρη.

Αναλυτικά όσα λέει για τον Πορτογάλο εξτρέμ και την εμφάνισή του κόντρα στον Παναιτωλικό:

“Μετά από ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο ερχόμενος από τον πάγκο πριν από το διάλειμμα για τις Εθνικές Ομάδες, ο 23χρονος επιθετικός Σαντέ Σίλβα έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με τη φανέλα του Άρης Θεσσαλονίκης, ο οποίος διατήρησε το εντυπωσιακό σερί φορμαρίσματος, κερδίζοντας και τον Παναιτωλικό με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής.

Εγκατεστημένος στην αριστερή πτέρυγα, ο Σίλβα από πολύ νωρίς είχε τρεξίματα και έδωσε την πάσα στον Δημήτρη Μάνο, που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή μετά από ένα τέταρτο της ώρας. Ο Μπρούνο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση από τη βούλα αξιοποιώντας δεόντως την ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι – και ειδικότερα ο Μάνος – είχαν πολλές ευκαιρίες να αυξήσουν το προβάδισμά τους, αλλά “υποχρεώθηκαν” να πάρουν τη νίκη με 1-0 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Αυτή η νίκη σημαίνει ότι ο Άρης συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Super League αυτή τη σεζόν, όντας ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό, έπειτα από έξι νίκες σε επτά αγώνες”.

To Top