Γουίγκινς: «Η οικογένεια πάνω απ΄όλα»

Ο Άντριου Γουίγκινς έχει πλέον επιστρέψει στις προπονήσεις των Γουόριορς και θα τους ενισχύσει στην post season. Ο 28χρονος φόργουορντ απουσίαζε το τελευταίο διάστημα, λόγω της σοβαρής ασθένειας, που αντιμετωπίζει ο πατέρας του, Μίτσελ (είχε αγωνιστεί και στην Ελλάδα, σε Μίλωνα, Σπόρτινγκ και Πανιώνιο).

«Όταν βρίσκεσαι σε μια συγκεκριμένη κατάσταση και σε χρειάζεται η οικογένειά σου, όταν έχει ανάγκη την φροντίδα και την αγάπη σου, αυτή είναι η προτεραιότητα για μένα. Η καριέρα μου και όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα για μένα και πάντα έτσι θα είναι. Ένιωσα τις τελευταίες μέρες πως κάποια πράγματα έχουν τακτοποιηθεί, έστω κι αν δεν έχουν λυθεί πλήρως, για να επιστρέψω», τόνισε ο Γουίγκινς, που δεν θέλησε να μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο φόργουορντ των πρωταθλητών έχει να αγωνιστεί από τις 13 Φεβρουαρίου και συμπλήρωσε 23 ματς εκτός, αλλά σύντομα θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του Στιβ Κερ, που παλεύει να κρατηθεί σε θέση playoffs και να μην αναγκαστεί να παίξει στα play in

To Top