ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουίλιαμς: “Έχουμε τον Άρη μπροστά μας, θέλουμε να κλείσουμε με δυο νίκες”

Ο Τρέβιον Γουίλιαμς, ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ουλμ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του EuroCup και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τα δυο τελευταία παιχνίδια της γερμανικής ομάδας στη φάση αυτή, το πρώτο εκ των οποίων είναι με αντίπαλο τον Άρη (το δεύτερο και τελευταίο με την Μπουργκ).

Σε ερώτηση για το πόσο σημαντικό είναι για τους πρωταθλητές Γερμανίας να τερματίσουν στην τέταρτη θέση και να παίξουν τον αγώνα της επόμενης φάσης της διοργάνωσης εντός έδρας, ο Αμερικανός σέντερ απάντησε:

“Οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα και να ξεκινήσει τα παιχνίδια της επόμενης φάσης στην έδρα της.

Καταρχάς δεν υπάρχουν οπαδοί σαν της Ουλμ. Το δείχνουν σε κάθε αγώνα. Κάνουν φοβερό θόρυβο, έχουν μεγάλη ενέργεια και χειροκροτούν, είτε είμαστε πίσω στο σκορ με 15 πόντους είτε μπροστά με 15. Θα μας χειροκροτήσουν και θα μας στηρίξουν, οπότε είναι κάτι ξεχωριστό.

Είναι πολύ σημαντικό να ολοκληρώσουμε με δύο νίκες αυτή τη φάση. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, αλλά ανυπομονώ πραγματικά για το ματς με την Μπουργκ. Αλλά πρώτα πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τον Άρη και μετά το επόμενο”.

To Top