ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουίλιαμς: Με 14 τρίποντα σε τρεις αγώνες παίρνει τα ηνία στο σκοράρισμα του Άρη

Πέρα από τους Ολιβιέ Χάνλαν και Άντονι Κάουαν Τζούνιορ, ο Άρης δείχνει πως έχει βρει και τρίτο σκόρερ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζίριους Γουίλιαμς.

Ο 24χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος δούλεψε πολύ το καλοκαίρι με ατομικές προπονήσεις, δείχνει πως παιχνίδι με παιχνίδι ανεβάζει στροφές και πως μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο συνολικά επιθετικό πόλο των «κιτρινόμαυρων».

Στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον Κολοσσό, από το οποίο απουσίαζε βέβαια ο Χάνλαν, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 22 πόντους και 6 τρίποντα! Όπως και στη Λάρισα για το Κύπελλο με 17 πόντους και 5 τρίποντα, ενώ στο φιλικό με τον Ηρακλή πέτυχε ξανά 17 πόντους με 3 τρίποντα.

Συνολικά 14 τρίποντα σε τρία ματς για τον Γουίλιαμς με 18,7 πόντους ανά παιχνίδι. Ο ύψους 2,06μ. Αμερικανός αποδεικνύει ως τώρα πως το δυνατό του όπλο είναι το σουτ έξω από τα 6,75, σουτάροντας πολύ και μέχρι στιγμής με… αποτελεσματικότητα.

Πάντως και στην περσινή του πρώτη ευρωπαϊκή σεζόν είχε 50/124 τρίποντα σε σύνολο 29 αγώνων, που μεταφράζεται σε εντυπωσιακό ποσοστό του 40,3%, ενώ στην τελευταία του πανεπιστημιακή χρονιά με το Άκρον είχε 66/221 τρίποντα σε 33 παιχνίδια, ήτοι 30%.

Μέχρι στιγμής ο Γουίλιαμς δείχνει πως… κερδίζει το προσωπικό του στοίχημα, ενώ και ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του παίκτη που επέλεξε.

To Top