Γουλβς: Ανακοινώνει τον Λοπετέγι

Έτοιμος να αναλάβει τον πάγκο της Γουλβς είναι ο Ζουλέν Λοπετέγι, καθώς ο Μπρούνο Λάγκε αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Η κακή εικόνα το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στη διοίκηση της Γουλβς, η οποία είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απομάκρυνση του Μπρούνο Λάγκε από την τεχνική ηγεσία της.

Επικρατέστερο όνομα για διάδοχος φαντάζει ο Ζουλέν Λοπετέγι, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έχει ήδη συμφωνήσει να αναλάβει τον πάγκο των «λύκων». Ο Ισπανός τεχνικός απολύθηκε από τη Σεβίλλη, μετά το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στη La Liga και η Αγγλία αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην προπονητική του καριέρα.

O Λοπετέγι ξεκίνησε την καριέρα του σαν πρώτος προπονητής από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στη συνέχεια ανέλαβε τη Ρεάλ Καστίγια και την εθνική Ισπανίας Κ19 και Κ20. Ευρέως γνωστός έγινε στην Πόρτο και από εκεί άνοιξαν οι πόρτες των «Φούριας Ρόχας» αρχικά και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Από το καλοκαίρι του 2019, ήταν στην Σεβίλλη και με την ομάδα από την Ανδαλουσία έκατσε σε 170 (90 νίκες, 44 ισοπαλίες, 36 ήττες) παιχνίδια στον πάγκο της.

To Top