ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουλιέλμος: “Είναι βλαξ όποιος συνδέει το όνομά μου με τον Λάσκαρη!”

Στην ραδιοφωνική συνέντευξή του στο Yellow Radio ο Δημήτρης Γουλιέλμος ρωτήθηκε και για την… σχέση του με την οικογένεια Λάσκαρη και χαρακτήρισε βλάκες όποιους υποστηρίζουν ότι άγεται και φέρεται από τους πρώην ιδιοκτήτες της ΚΑΕ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τόνισε χαρακτηριστικά: “Έχω μάθει να ακούω βλακείες, έχω κουραστεί. Τι να σας πω; Είναι βλαξ όποιος συνδέει το όνομά μου με τον Λάσκαρη. Επειδή αυτή η καραμέλα έλιωσα, τώρα ακούω άλλες πρωτοτυπίες, ότι δεν είναι ο Λάσκαρης από πίσω μου, αλλά Αμερικανοί επιχειρηματίες”.

Ρωτήθηκε και για το αν έχει σχέση με τη Τζόρτζια Ευσεβίου και απάντησε: “Το ίδιο δεν είναι Λάσκαρης και Ευσεβίου; Τους είδα τρεις φορές όταν πήγα να πάρω τις μετοχές. Μου μίλησαν με μεγάλη ευγένεια και με πολλή αγάπη για τον Άρη. Πάντα μαζί τους έβλεπα…”.

Όταν ρωτήθηκε πως τους έπεισε να αφήσουν τις μετοχές τόνισε: “Είναι δουλειά μου να πείθω, κατ’ επάγγελμα… Αν δεν μπορούσα να το κάνω εγώ, δεν θα μπορούσε κανείς. Τέλος πάντων, ας μπει ο κόσμος στο ΓΕΜΗ να δει ποιος είναι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Κεφαλαιοποίησα το δάνειο των Λασκαραίων και το έκανα μετοχές της ΚΑΕ, δικές μου και του ΑΣ και λένε ότι είναι πίσω μου οι Λασκαραίοι; Είναι δυνατόν; Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα αυτής της συζήτησης. Έχω αλλάξει τη ζωή μου για τον Άρη, αυτό δεν φτάνει; Με έχουν χάσει οι φίλοι και η οικογένειά μου. Αυτό δεν έχει συμβεί στον Άρη ποτέ…”.

To Top