ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουλιέλμος και Καστρίτης… στην ίδια σελίδα! “Ομάδα που κερδίζει, γενικώς δεν αλλάζει!”

Στην ραδιοφωνική συνέντευξή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Δημήτρης Γουλιέλμος ρωτήθηκε και για τις κρίσεις που διαχειρίστηκε στον Άρη από τότε που ανέλαβε και για το θέμα προπονητή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Υπογράμμισε αρχικά πως “μόνο δύσκολες κρίσεις έχω αντιμετωπίσει. Μόνο με τον Πανιώνιο χάρηκα αγώνα μπάσκετ, σε όλα τα άλλα ήμουν… να με κλαίνε οι ρέγκες. Ο Άρης βρίσκεται ακόμα σε μια τρικυμία διοικητικά μιλώντας, αλλά μέρα με μέρα γίνεται μια αθλητική ανώνυμη εταιρεία όπως θα πρέπει να στέκεται. Αντιμετωπίζει με τιμιότητα τις υποχρεώσεις του. Είναι η μόνη ΚΑΕ που είναι στο σέντ στις υποχρεώσεις της. Αθλητικά αν θέλετε εγώ πιστεύω ότι όταν τα πράγματα πάνε καλά γύρω γύρω, δηλαδή διοικητικά, επικοινωνιακά, με τους φιλάθλους, με τις χορηγίες, τότε είναι μοιραίο ότι θα πάνε καλά και αθλητικά. Γιατί αν υπάρχει πρόβλημα, περιορίζεται σε ένα επίπεδο. Ήταν μοιραίο λοιπόν κάποια στιγμή να αρχίσει η ομάδα να αποδίδει. Ηρέμησαν όλοι και σιγά σιγά άρχισε να αποδίδει, γιατί έχουμε και καλούς παίκτες, αν και με χαμηλό μπάτζετ. Κάθε μέρα κοιτάμε την επόμενη, πώς θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Ρωτήθηκε για το πλάνο του σε σύνδεση με το θέμα προπονητή και απάντησε: “Ομάδα που κερδίζει , γενικώς δεν αλλάζει. Με τον κ. Καστρίτη είμαστε στην ίδια σελίδα, είναι αποτελεσματικός ο κ. Καστρίτης όσο καιρό έχει καθίσει στον πάγκο. Έχουμε άριστη επικοινωνία. Είναι ένας άνθρωπος που επικοινωνείς εύκολα, όλοι το κάνουν με τον κ. Καστρίτη. Πετυχημένες ομάδες έχουν για πολλά χρόνια τον ίδιο προπονητή. Ο κ. Αγγέλου δική μου επιλογή ήταν και ήταν επιλογή όχι μόνο λογικής, αλλά και της καρδιάς μου. Στα αποτελέσματα χωρίς να έχει ευθύνη ο ίδιος, δεν τον δικαίωσε η προσπάθεια. Τι έπρεπε να κάνω; Να κάθομαι να τον κοιτάω και να χάνουμε; Που μπορεί με τον κ. Αγγέλου η ομάδα να είχε κερδίσει και περισσότερα παιχνίδια. Δεν θα το μάθουμε ποτέ”.

To Top